Kamalat äidit® -verkkoryhmä Tukinetissä

23.3.2020

Kamalat äidit® -verkkoryhmä murrosikäisten nuorten yksinhuoltajaäideille  kokoontuu 30.3.-8.5. Tukinetissä.

Myllertävätkö nuoresi tunteet? Entä omasi? Askarruttaako arki teinin kanssa? Kaipaatko ajatusten vaihtoa muiden yhden vanhemman perheiden äitien kanssa? 

Kamalat äidit -logo

Olet lämpimästi tervetullut mukaan maksuttomaan Kamalat äidit® -ryhmään, joka järjestetään Kamalat äidit® -toiminnan, Pienperheyhdistyksen sekä Yhden Vanhemman Perheiden Liiton VeNyvä-hankkeen yhteistyönä.

Chat-keskustelut ovat tiistai-iltaisin 31.3., 7.4., 14.4., 21.4., 28.4. ja 5.5. klo 1820.

Paikka: Suljettu ryhmä Tukinetissä osoitteessa www.tukinet.net. Helppo rekisteröityä ja käyttää. Ryhmässä on keskustelualue, jossa voi jutella toisten kanssa itselle sopivaan aikaan. Kerran viikossa tiistai-iltaisin on yhteinen chat. Lisäksi ohjaajat laittavat pohdittavaksi erilaisia materiaaleja jne. 

Sisältö: Ryhmässä jaetaan kokemuksia, ajatuksia ja tunteita niistä aiheista, joista ryhmä haluaa puhua. Teemoina ovat esimerkiksi arki tässä ja nyt, teini-ikäisen vanhemmuus, oma nuoruus, vanhemmuuden roolit, vanhemman ja nuoren vuorovaikutus ja tulevaisuus.

Ohjaajat: Piritta VeNyvä-hankkeesta ja Riikka Pienperheyhdistyksestä sekä vertaisohjaajat

Haku ryhmään: Kysy lisää ja hae mukaan ryhmään mahdollisimman pian: piritta.kahkonen@yvpl.fi tai p. 0406705887

Kamalat äidit® on murrosikäisten lasten ja nuorten äideille tarkoitettua toimintaa. Vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, arjen tilanteita, rajojen asettamista sekä aiheita, jotka kulloinkin äitejä askarruttavat. Vertaisryhmissä äideillä on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia toisten äitien kanssa ja kertoa omista kokemuksista, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen. Ryhmät ovat suljettuja, luottamuksellisia ja maksuttomia. 

Lisätietoja: www.kamalataidit.fi