Joulujuhla Annalan kartanolla ja muita tapaamisia

1.12.2021

Tervetuloa virittelemään joulun tunnelmaa Annan kartanolle lauantaina 11.12. Juhlassa lapset voivat tutustua tonttujen puuhiin ja ratsastaa ponilla. Täysin yksin lastaan kasvattavat tapaavat Jätkäsaaressa. Vuoroviikkovanhempien toivotaan vastaavan kyselyyn.

Koko perheen joulujuhla Annalan kartanolla 11.12. 

Pienperheyhdistyksen koko perheen joulujuhlaa vietetään ulkoillen Annalan kartanon pihapiirissä 
lauantaina klo 11–13., osoitteessa Hämeentie 154. Ohjelmassa on tonttuilua, leikkiä, poniratsastusta ja syömiseksi riisipuuroa. Kaikki ilmoittautuneet ovat tervetulleita juhlaan! 

Ilmoittaudu mukaan 6.12. mennessä.  

Juhlasta ei tule erikseen vahvistusviestiä. Ilmoitathan kuitenkin, jos olet estynyt saapumasta paikalle, että osaamme varata puuroa sopivasti: mummila@pienperhe.fi tai 050-378 0051.

Jätkäsaaren yh-olkkari täysin yksin lastaan kasvattaville

Syksyn viimeinen olkkari  pidetään tiistaina 14.12. klo 17–19 Hyvän toivon kappelilla, Länsisatamankatu 2628, Helsinki. Mukana vapaaehtoiset Liisa ja Mirka, sekä Mia Totaaliyhäreistä.  Yhteistyössä Totaaliyhärit ry, Tuomiokirkkoseurakunta ja YVPL.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 6.12. ja ilmoita samalla hoitoon jäävän lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet.

Seuraa toimintakalenteria

Katso toimintakalenterista vuoden viimeiset tapaamiset.  Kannelmäen ja Jakomäen perhekahvilat kokoontuvat vielä  ja leskiperheet tapaavat toisiaan vielä kerran ennen vuoden vaihdetta.

Kysely vuoroviikkovanhemmille

Sosiaali- ja terveysministeriö on luonut toimenpidesuunnitelman koskien lasten vuoroasumista. Vuoroasumisen toimenpidesuunnitelma sisältää ehdotuksia erityisesti lasten ja perheiden parissa työskentelevien ammattilaisten kouluttamiseksi ja ohjeistusten kehittämiseksi lasten kahden kodin tilanteissa. Lisäksi työryhmä esittää vuoroasumisen huomioimista sosiaaliturvauudistuksessa ja sote-uudistuksen toimeenpanossa.  

Käy vastaamassa Zef-kyselyyn aiheesta. Käytämme kyselyn vastauksia tehdessämme lausuntoa STM:lle. Tässä on hieno mahdollisuus olla vaikuttamassa päätöksentekoon koskien kahden kodin perheitä. Vastaa kysymyksiin, jotka koskettavat teidän perhettänne 12.12. menneessä. Vastaukset ovat anonyymejä. 

Toimeenpanosuunnitelma 

Linkki kyselyyn