Ilta syöpää sairastaville ja eroryhmä

1.9.2022

Pienperheyhdistyksen toimisto kadulta päin kuvattuna.

22.9. pidetään vertaistuellinen ilta syöpää sairastaville ja 20.10. alkaa eroryhmä. Maksuton lastenhoito järjestetään molemmissa ryhmissä, että vanhemmat voivat keskittyä ohjelmaan.

Vertaistuellinen ilta syöpää sairastaville yksinhuoltajille 22.9. 

Rintasyöpäyhdistys Europa Donna ja Pienperheyhdistys järjestävät illan vakavasti sairaille yksin-/yhteishuoltajille torstaina 22.9. klo 18–20 Herttoniemenrannassa (Petter Wetterin tie 6). Tarjolla on tietoa, vertaistukea, kahvia tai teetä ja pientä iltapalaa. Lastenhoito järjestetään etukäteen ilmoitetuille 111-vuotiaille lapsille.

Mukana sairaanhoitaja Tiina Huhtanen Europa Donnasta ja vertaistoiminnan koordinaattori Riikka Koola Pienperheyhdistyksestä. Lisätietoja illasta saat: tiina.huhtanen(at)europadonna.fi tai riikka.koola(at)pienperhe.fi

Ilmoittaudu tästä viimeistään 8.9. ja kerro, mistä teemoista toivot keskustelua tai mihin kysymyksiin toivot vastauksia. Kerro myös tuletko paikan päälle vai osallistutko etänä sekä hoitoon jäävän lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet.

Ryhmä eronneille loka–marraskuussa torstaisin

Yhden Vanhemman Perheiden Liitto sekä Pienperheyhdistys järjestävät yhdessä viiden kerran eroryhmän torstaisin 20.10–17.11.2022 kello 17.30–19.30.

Ryhmässä käsittelemme erosurua ja -vihaa, itsetunnon rakentamista uudelleen, erovanhemmuutta sekä sitä, miten eron jälkeen lähteä kohti uutta. Ryhmän aikana saat myös kotitehtäviä ja ryhmää tukevaa materiaalia käyttöösi. Ryhmä on vertaistukiryhmä, joka perustuu yhteiseen keskusteluun ja kokemusten jakamiseen. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Vetäjänä eroseminaariohjaaja ja YVPL:n asiantuntija Helka Belt.

Paikkana toimii Pienperheyhdistyksen tilat Petter Wetterin tie 6, 00810 Helsinki. Ryhmään mahtuu rajattu määrä osallistujia.

Ryhmän hinta on 50 € ja lasku tulee olla maksettuna ennen toista tapaamiskertaa. Järjestämme maksuttoman lastenhoidon.

Ilmoittautuminen tästä 

Tiedustelut: helka.belt@yvpl.fi.

Ryhmätoiminta ja perhekahvilat

Vertaisryhmissä kokoontuu erilaisia yhden vanhemman perheitä, tällä hetkellä esim. leskiperheet 13.9., etä-äidit 20.9. ja  eronneet 20.10. lähtien.

Ryhmätoimintaa vertaisryhmissä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Muista myös perhekahvilat! Perhekahvilat Kannelmäessä, Herttoniemenrannassa ja Jakomäessä sekä Vantaalla Tikkurilassa odottavat yhden vanhemman perheitä viettämään aikaa ja tutustumaan toisiinsa.