Iloa ja valoa tapahtumista marras-joulukuussa

15.10.2019

Marraskuun pimeiden aikaan kannattaa suunnata lapsille ja nuorille tarkoitettuihin tapahtumiin. Yli 4-vuotiaat nauttivat kekripolun yllättävistä tapaamisista. Kulttuurimyllyn lastenkonsertti marraskuun lopulla on tarkoitettu 1–8-vuotialle lapsille ja joulukuinen oopperaretki yli 15-vuotiaille nuorille vanhempineen.

Taianomainen kekrijuhla Skatan tilalla Vuosaaressa 1.11.

Tule viettämään kutkuttavan hauskaa ja jännittävää Kekrijuhlaa kanssamme. Perjantai-illan juhla alkaa metsäisellä Kekripolulla, jossa tapaat Kekrin viettoon valmistautuvaa metsän väkeä. Ulkoilun päätteeksi pientä syksyistä tarjottavaa sisätiloissa. Juhlijat jaetaan neljään ryhmään: klo 16.30, 17.00, 17.30 ja 18.00 lähteviin ryhmiin.  Juhlaan kannattaa varata aikaa n. 2 tuntia. Ilmoitathan ilmoittautuessasi, mihin ryhmään haluat. Matkaan lähdemme Uutelasta Särkkäniemen koirapuiston parkkipaikalta. Säänmukainen varustus ja taskulamput matkaan! Juhla sopii hyvin yli 4-vuotiaille, joskin pimeä metsä voi olla lapselle jännittävä kokemus!

Vahvistusviestissä saat tarkempaa infoa!

Ilmoittaudu tästä viimeistään 23.10.2019 

Kulttuurimyllyn lastenkonsertti lauantaina 30.11. klo 16

Salaisuuksien sateenvarjo on varjoteatterin ja nukketeatterin keinoin visualisoitu tarinallinen konsertti. Se on sekä yleisöä osallistava esitys että yhteinen musiikillinen leikki. Esityksen laulut löytyvät Maria Baric Companyn samannimiseltä debyyttialbumilta. Esitys sopii aivan pienistä aina noin 8-vuotiaisiin saakka.  

Omavastuuhinta on 10 €/perhe.

Kulttuurimyllyn osoite on Jauhokuja 3 A1 / C ja se sijaitsee Myllypuron metroaseman vieressä, Liikuntamyllyn alakerrassa.

Ilmoittaudu 30.10. 2019 mennessä tästä

Aikuisten ja teinien retki oopperaan 9.12.

Joulun saapuessa runoilija Rodolfon elämään astuu herkkä Mim. Rakkautta varjostaa kuitenkin sairaus.

– Nuorten tunteiden vilpittömyys ja Giacomo Puccinin sydämeen käyvä musiikki ovat tehneet La Bohèmesta kaikkien oopperatalojen kestosuosikin. Katariina Lahden realistisen vahva ohjaus vie katsojan suoraan pariisilaiseen boheemitunnelmaan.”

Maanantaina 9.12. klo 19 pääsemme seuraamaan La Bohème -oopperan pääharjoitusta, joka on työryhmän viimeinen mahdollisuus harjoitella teosta  ennen ensimmäistä esitystä. Mukana ovat yleensä kaikki esityksen osatekijät - orkesteri, lavasteet, puvut, valot, maskit. Esityksen kesto on n. 2,5 tuntia.

Työrauhan turvaamiseksi on salissa harjoituksen aikana oltava ehdoton hiljaisuus, ja siksi oopperan harjoitukset ovat vain 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille teineille.

Lastenhoito järjestetään 3–11-vuotiaille Pienperheyhdistyksen tiloissa tarvittaessa.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 15.11.

Lisätietoja oopperasta