Hyvinvointiryhmä vanhemmille ja toimintaa perheille, joissa on teinejä

1.9.2023

Vanhemmille suunnattu hyvinvointiryhmä Jaksamista arkeen kokoontuu kolme kertaa 30.9. alkaen. Talviuinnille Rastilaan mennään 22.9. isompien lasten ja vanhempien sekä teinien kanssa. Ruokaklubissa Oodissa kokkaillaan ja leivotaan torstai-iltana 5.10. nuorten ja yh-vanhempien toimesta. 

kolme naista seinäkoristeen äärellä.

Jaksamista arkeen  –vertaisryhmä kolmena lauantaina 

Väsyttääkö arki? Kaipaatko hengähdystaukoa? Anna itsellesi hetki vapaata arjen huolista. Luottamuksellisessa ryhmässä teemme erilaisia luovia harjoituksia, kirjoitamme ja keskustelemme. Kokoonnumme lauantai-iltapäivisin 30.9., 7.10. ja 14.10. klo 14.30–16.30 Pienperheyhdistyksen tiloissa. Petter Wetterintie 6. Kasviskeittotarjoilu järjestetään aikuisille ja hoitoon jääville lapsille.  Etukäteen hoitoon ilmoitetuille 1–10 -vuotiaille lapsille on järjestetty lastenhoito.  

Ryhmä on maksuton, mutta lastenhoidoista laskutamme etukäteen omavastuumaksun 5 €/kerta.  

Ilmoittaudu tästä viimeistään 14.9.

Talviuinti-ilta Rastilassa pe 22.9. klo 18–20 

Pienperheyhdistyksen vapaaehtoinen, kokenut talviuimari Minna K. opastaa talviuinnin saloihin syyskuisena perjantaina Helsingin Rastilassa. Omavastuumaksu 10 €/hlö sisältää talviuintiopastuksen ja infon sekä saunankäytön. Omat eväät, uimapuvut jne. mukaan, pyyhkeet löytyvät saunalta. Jalkoihin kannattaa varata tossut/crocsit tms. matkalle saunasta laiturille. Pukutilat ovat miehille ja naisille erikseen, suihkutilat yhteiset, saunotaan uimapuvuissa.  Periaatteessa talviuinti sopii kaikille, mutta mikäli sinulla on sydänsairaus, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.  

Tällä kertaa emme järjestä lastenhoitoa, joten ilta sopii parhaiten vähän isompien lasten vanhemmille – myös teini-ikäiset 12–17-vuotiaat talviuinnista kiinnostuneet ovat tervetulleita.  

Lisätietoa talviuinnista löydät täältä

Ilmoittaudu tästä viimeistään 10.9.

Ruokaklubi torstaina 5.10. klo 17–20 Oodissa nuorille ja yh-vanhemmille 

Hei, sinä Helsingin seudun yksinhuoltajaperheen nuori (n. 12–17-v) ja vanhempi! Tulkaa mukaan kokkailemaan ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä. Illan aikana kokataan paikan päällä syötäväksi maistuva arkiateria sekä jälkiruoka. Lisäksi leivomme kotiin vietäväksi muita herkkuja. 
 
Paikka: Helsingin keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4. 

Järjestäjät: YVPL Venyvä hanke ja Uudenmaan Martat 

 Ilmoittautumiset viimeistään tästä 24.9.
 

Muista myös ryhmät ja perhekahvilat!

Muun muassa PPY Lukupiiri, leskiperheiden ja totaaliyhäreiden tapaamiset sekä Vauva- ja taaperoperhekahvila Herttoniemessä, Sydämen Soppakuppila Jakomäessä ja Malmin Varustamon yh-perhekahvila odottavat kävijöitä. Tervetuloa mukaan vanhat tutut ja uudet kävijät lapsineen!

Kaikki vertaisryhmät

Kaikki perhekahvilat