Hyvinvointiryhmä ja tenavatupa

31.10.2019

Marraskuun lopussa 26.10. aloittaa kolme kertaa kokoontuva hyvinvointiryhmä vanhemmille. Seuraava Tenavatupa on lauantaina 23.11. leikkipuisto Haruspuistossa Vuosaaressa. Eri kohderyhmien tapaamiset ja perhekahvilat jatkuvat omien aikataulujensa mukaan.

Hyvinvointiryhmä tiistai-iltaisin

Tervetuloa hyvinvointiryhmään arvostamaan sitä, mitä meillä on! Teemme jokaiselle sopivia harjoituksia liittyen positiivisuuteen, kiitollisuuteen ja mielenrauhaan.

Ryhmä toteutuu tiistaisin 26.11., 3.12. ja 10.12. klo 17.3019.30 osoitteessa PPY, Hämeentie 64. 

Ryhmään mahtuu seitsemän osallistujaa ja siihen sitoudutaan kaikkiin kolmeen kertaan. Laitathan rennot ja mukavat vaatteet päälle. Ryhmää ohjaa sosionomiopiskelija Armi.

Lastenhoito järjestetään 110-vuotiaille, mikäli vähintään kolme lasta tarvitsee hoitoa.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 14.11.

Muut vertaisryhmät

Syyskaudella kokoontuvat myös teinien vanhemmat, eronneet yhden vanhemman perheet, itselliset äidit, leskiperheet ja sateenkaariperheet. Katso tästä ryhmien aikataulut.

Lastenhoitoa Tenavatuvassa

Tenavatupa on tarkoitettu yhden vanhemman perheiden 2–10-vuotiaiden lasten tilapäiseen hoitoon silloin, kun vanhemmat tarvitsevat omaa aikaa esimerkiksi opiskeluun, harrastamiseen tai asiointiin. Tenavatuvan lastenhoito on maksutonta. Syksyn viimeinen Tenavatupa järjestetään lauantaina 23.11.2019 klo 10.00–14.00 Leikkipuisto Haruspuiston tiloissa, osoitteessa Meri-Rastilan tori 7, 00980 Helsinki. Päivän aikana lapset saavat välipalan.

Kerrothan ilmoittautumislomakkeessa lapsesi ruoka-allergiat sekä mahdolliset erityistarpeet, jotka hoitajan tulisi tietää. Mikäli ilmoittautumisia tulee paljon, valitaan osallistujat sosiaalisin, taloudellisin tai terveydellisin perustein. Ensimmäistä kertaa osallistuvat ovat etusijalla valinnassa.

Peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin, vähintään kolme päivää ennen lastenhoitoa. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärin/hoitajan todistuksella ja peruuttamattomasta poissaolosta/ilman todistusta tehdystä peruutuksesta laskutetaan 30 e.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 12.11. oheisesta linkistä. 
https://player.myzef.com/pienperhe/ajax/?q=394-60ab2034

Lisätietoja: petriina.perkiomaki@pienperhe.fi

Perhekahvilat

Soppakuppila (2.12. asti) sekä Jakomäen perhekahvila (28.11. asti) ja Perheperjantai (ainakin 13.12. asti) avaavat ovensa viikoittain ja Itäkeskuksen, Oulunkylän ja Kallion kahvilat omien aikataulujensa mukaan. Tarkista perhekahviloiden aukioloajat.