Avoin työpaikka: Hanketyöntekijä perhetoimintaan

6.3.2024

Pienperheyhdistyksen kolmivuotinen Erityisen yksin vanhempana -hanke etsii haavoittuvassa asemassa olevia, hiljattain lasten kanssa yksin jääneitä vanhempia ja tuo elämään valoa henkilökohtaisen keskustelutuen ja vertaistoiminnan avulla. Ammatillisesti ohjatuissa vertaisryhmissä sekä osallistujien itse suunnittelemissa toiminnoissa syntyy omia lähiverkostoja ihmisten välille.  

Pienperheyhdistys ry:n logo: iso hahmo pitää kahta pientä kiinni.

Etsimme hankkeeseen kokenutta ihmisten kohtaamisen ammattilaista. Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan lapsille ja perheille suunnattua toimintaa yhdessä osallistujien ja työkavereiden kanssa.  

Olet avoin ja sosiaalinen innostaja, joka ottaa kaikki mukaan yhteiseen tekemiseen. Pidät langat käsissäsi nopeissakin tilanteissa ja säilytät vilinässä rauhallisuutesi. Työskentelet luontevasti erilaisissa työryhmissä ja verkostoissa muiden järjestöjen ja viranomaisten kanssa. Tehtävässä tarvitsetkin hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä organisointikykyä.   

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus, useamman vuoden kokemus lasten ja perheiden kanssa toimimisesta sekä sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen ja kohtalainen englannin kielen taito. Arvostamme oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön. Kokemus etsivästä työstä, vertaistoiminnasta ja eroauttamisesta sekä hyvinvointialueiden ja pääkaupunkiseudun perhetoiminnan tuntemus ovat tehtävässä eduksi. Tarvitset tehtävässä osaamisesta vertaisryhmien ammatillisesta ohjaamisesta sekä yksilötyöstä.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään mielekästä ja vaikuttavaa työtä haavoittuvassa asemassa olevien yhden vanhemman perheiden hyvinvoinnin ja yhteiskunnallisen aseman parissa. Tarjoamme myös joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut. 

Perehdytämme sinut tehtäviisi, ja tukenasi on osaava työpari sekä mukava kymmenhenkinen työyhteisö.  Työtä tehdään joustavasti hankkeen toiminta-alueella Helsingissä ja Vantaalla sekä yhdistyksen toimistolla Herttoniemenrannassa ja halutessasi osan ajasta myös etätyössä. Pienperheyhdistys on avoin ja yhdenvertainen yhteisö sekä työntekijöiden että osallistujien suuntaan. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.   

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sekä cv:si torstaihin 21.3. klo 16 mennessä outi.hannula@pienperhe.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Outi Hannula mieluiten sähköpostitse.  

Tehtävä on määräaikainen ja sidottu kolmivuotisen hankkeeseen. Työsuhde alkaa 15.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Työt sijoittuvat pääosin virka-aikaan, mutta odotamme sinulta valmiutta tehdä töitä ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti (vaativuus luokka G25 kokemuksestasi riippuen noin 2900–3100 €/kk). Palkan lisäksi tarjoamme ruokaedun, jonka arvo on noin 250 euroa kuukaudessa. 

Pienperheyhdistys on kansalaisjärjestö, joka edistää yhden vanhemman perheiden hyvinvointia ja yhteiskunnallista asemaa. Yhdistys järjestää vertaistoimintaa, Mieskaverien ja Mummilan vapaaehtoistoimintaa ja tarjoaa osallistujille mahdollisuuden toimia yhdessä ja vaikuttaa asioihin.