Evon vaellusleiri ja kevään Tenavatuvat

18.2.2020

Ilmoittaudu pikaisesti Evon  kesäkuun vaellusleirille  Hämeenlinnan lähelle. Maalishuhtikuussa järjestetään neljä Tenavatupaa eri osoitteissa. Ilmoita lapsesi hoitoon, jos tarvitset ns. omaa aikaa.

Evon vaellusleiri aikuisille ja 10 – 18-vuotiaille lapsille/nuorille  22.–26.6.

Lähde toisten kivojen perheiden kanssa Evolle vaellusreissuun maanantaista perjantaihin kesäkuussa. Yövymme Evon erähuvilassa, Hämeenlinnan lähellä. Leiri on tarkoitettu aikuisille ja 10–18-vuotiaille lapsille/nuorille. Päivät vietämme samoillen kauniissa metsissä, joka päivä kävelyä tulee 10–15 km. Ruoat tehdään yhdessä, joko metsässä tai kämpällä.

TOIMI NOPEASTI:

Ilmoittaudu tästä 25.2. mennessä

Omavastuuhinta on 90 €/hlö aikuiset ja 15–18-vuotiaat, 60 €/10–14-vuotiaat. Ilmoittautuminen on sitova 1.3. mennessä, loppumaksu erääntyy huhtikuussa. Omavastuuhinta sisältää yöpymisen huvilassa ma–pe (omat vuodevaatteet), kuljetuksen Helsinki–Evo–Helsinki, ruokatarvikkeet aamiaiselle, lounaalle, välipalalle ja illalliselle. Huoneet ovat 2–4 hengen huoneita ja niitä on huvilassa 5, joten varauduthan jakamaan huoneesi toisen perheen kanssa.

Ilmoittautuneet saavat lisätietoja maaliskuussa.

Lisätietoa alueesta: https://www.luontoon.fi/evo

Lisätietoja majoituspaikasta: https://www.evonluonto.fi/property/evon-erahuvila/

Maalis–huhtikuun Tenavatupa-lastenhoito 2–10-vuotiaille lapsille 

Tenavatuvat on tarkoitettu yhden vanhemman perheiden lasten tilapäiseen hoitoon. Tenavatuvat toteutuvat, mikäli vähintään 45 eri perheestä on ilmoitettu lapsia hoitoon. 

Kerrothan ilmoittautumislomakkeessa lapsesi ruoka-allergiat sekä mahdolliset erityistarpeet, jotka lastenhoitajan tulisi tietää. Mikäli ilmoittautumisia tulee paljon, valitaan osallistujat sosiaalisin, taloudellisin ja/tai terveydellisin perustein, joten kannattaa perustella miksi juuri sinä tarvitset lastenhoitoa. Ensimmäistä kertaa osallistuvat ovat etusijalla valinnassa. Ilmoittautumisajan päätyttyä seuraa sähköpostiasi, vahvistus tulee sähköpostilla.

HUOM! Peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin, vähintään kolme päivää ennen lastenhoitoa. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärin/hoitajan todistuksella ja peruuttamattomasta poissaolosta/ilman todistusta tehdystä peruutuksesta laskutetaan 30 €. 

Lisätietoja Tenavatuvista: riikka.koola(at)pienperhe.fi

La 14.3. Leikkipuisto Kurranummi, Tapaninkylä klo 10–14 (peruttu)

La 21.3. PPY Hämeentie 64 klo 10–14:

Ilmoittaudu tästä viimeistään 5.3.

Pe 3.4.  Leikkipuisto Linja, Hakaniemi klo 17.00–20.30:

Ilmoittaudu tästä viimeistään 20.3. 

La 25.4. PPY Herttoniemi klo 10–14:

Ilmoittaudu tästä viimeistään 6.4. 

Katso myös mitä tapahtuu vertaisryhmissä ja perhekahviloissa kevään aikana

Perhekahvilat

Vertaisryhmätoimintaa