Ensi kesän perheleirit Hauholla ja Kotorannassa ja maatilaloma Kärkölässä

29.2.2024

Nyt on jo aika suunnitella kesää! Toukokuun alussa pidetään Hauholla perheleiri perheille, joissa on 4–16-vuotiaiden lapsia. Heinäkuun perheleirillä Kotorannassa etsitään hyvinvointia luonnosta. Kärköläläinen perhe tarjoaa jälleen kesällä vähävaraiselle perheelle mahdollisuuden lomailuun maatilalla.

Pienperheyhdistyken toimintaa - perheitä rannalla.

Perheleiri Hauholla pe–su 3.–5.5.  

Hae mukaan perheleirille, joka järjestetään Lasten kesä ry:n leirikeskuksessa Hauholla, Akkijärven rannalla. Lasten ohjelmaa järjestävät Lasten kesä ry:n ohjaajat ja aikuisten ohjelmaa Pienperheyhdistys.

Tämä leiri on tarkoitettu 4–16-vuotiaiden lasten perheille. Mukaan mahtuu n. 10–15 perhettä, lasten määrästä riippuen. Osallistujat valitaan sosiaalisin, terveydellisin ja/tai taloudellisin perustein, muista siis perustella miksi juuri sinun perheesi tarvitsee leiriä.

Omavastuuhinta on 60 €/aik ja 10 €/lapsi  sisältäen majoituksen, ruokailut ja ohjelman).  Lisäksi, mikäli et voi tulla omalla autolla/kyydillä, bussimaksu on 10–20 €/henkilö (bussikuljetus järjestetään mikäli riittävän moni perhe sitä tarvitsee).  

Leiri alkaa perjantai-iltana ja loppuu sunnuntaina päivällä.

Ilmoittaudu tästämviimeistään 17.3.

Hyvinvointia luonnosta -perheleiri Kotorannassa pe–su 5.–7.7.

Hae mukaan perheleirille, joka järjestetään Nurmijärvellä Kotorannassa, Sääksjärven rannalla. Tämä leiri on tarkoitettu 4–16-vuotiaiden lasten perheille. Ohjelmassa on luontoon tutustumista erilaisen toiminnan kautta, mm. melontaa, seikkailurata, taidetta luonnon materiaaleilla sekä aikuisille teemallisia keskustelutuokioita vanhemmuudesta ja jaksamisesta.  

Omavastuuhinta on 90 €/aikuiset, 30€/lapsi (sisältäen majoituksen, ruokailut ja ohjelman).  Mukaan mahtuu 15–20 perhettä, lasten määrästä riippuen.

Leiri alkaa perjantaina päivällisellä ja päättyy sunnuntaina lounaaseen.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 1.4.

Maatilaloma Kärkölässä kesä–heinäkuussa

Haluaisitko viettää muutaman rennon päivän mökillä Kärkölässä? Olla vaan maaseudulla, ja kokea metsäluonto. Kiireettömästi. 

Perhe Kärkölässä (kaksi aikuista, lapset 18-v. ja 21-v. ja Reetu-kissa) haluaa tarjota maaseutulomaa arkipäivinä heinäkuussa 2–3 yötä/perhe viidelle vähävaraiselle perheelle. Vieraille on vapaana oma mökki saunalla. Parhaiten kohde sopii perheille, joissa on 4–17 v. lapsia.

Loman ajankohdat: 24.–27.6., 1.–4.7., 8.–11.7., 15.–18.7. ja 22.–25.7.

Kesä on kiva, jos on ohjelmaa. Te olisitte myös meille sitä!

Tarvittaessa kuljetus järjestyy Mäntsälän tai Järvelän juna-asemalta loman aluksi aamupäivällä ja takaisin asemalle alkuillasta loman päätyttyä. Mökissä on peitot ja tyynyt, sisävessa, sauna, suihku, tiskiallas, mikro ja jääkaappi. Mökin lähistöllä on grillikatos, missä puu- ja kaasugrilli on vapaassa käytössä. Pihassa on uimalampi. Mukaan tarvitaan omat ruoat, lakanat ja pyyhkeet. Koiria maatilalle ei voi ottaa. Majoittumaan mahtuu 5 henkilöä

Jos olet kiinnostunut tällaisesta lomasta, kerro, miksi sinun perheesi tarvitsisi tällaisen loman ja kerro mikä ajankohta teille sopisi, voit ruksata useamman vaihtoehdon.

Ilmoittautumiset 19.5.2024 mennessä tästä


Pienperheyhdistyksen leirit ja lomat

(Hintoja päivitetty 1.3.)