Elokuussa alkavat perhekahvilat ja mennään kesäteatteriin

30.6.2020

Syksyn perhekahviloita alkavat elokuussa Herttoniemessä, Jätkäsaaressa ja Hakunilassa, mikäli koronatilanne ja viralliset ohjeet kokoontumisista sen sallivat.  Kesäteatteriretki tehdään lauantaina 8.8. Taivallahteen Peter Pania katsomaan.

Itä-Helsingin perhekahvila kerran kuukaudessa

Tule tapaamaan muita alueen yh-perheitä Pienperheyhdistyksen tiloihin Herttoniemenrantaan (Petter Wetterin tie 6). Kokoonnumme kerran kuussa. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä iltapalaa aikuisille ja lapsille. Elokuussa ollaan sään salliessa osan aikaa pihalla.

Kokoontumiset perjantaisin: 21.8. 18.9.,16.10. ja 13.11. klo 17–19

Täysin yksin lastaan kasvattavien perhekahvila Jätkäsaaressa kerran kuukaudessa

Kokoonnumme Jätkäsaaressa Hyvän toivon kappelissa (Länsisatamankatu 26-28). Tarjolla teetä, kahvia ja pientä iltapalaa aikuisille ja lapsille.

Kokoontumiset tiistaisin: 1.9., 6.10., 3.11. ja 1.12. klo 17–19

Yhteistyössä YVPL, Totaaliyhärit ry ja Tuomiokirkkoseurakunta.


Hakunilan perhekahvila joka toinen tiistai

Tule tapaamaan muita alueen yh-perheitä Hakunilan yhteisötalolle (Laukkarinne 6, Vantaa). Kokoonnumme kerran kuukaudessa tiistaisin 8.9. alkaen klo 17–19. Tarjolla on teetä, kahvia ja pientä iltapalaa aikuisille ja lapsille. Mukana vapaaehtoinen Noora ja ensimmäisellä kerralla mukana myös YVPL aluekoordinaattori Laura Nousiainen. Ensimmäisellä kerralla lastenhoitaja leikittää lapsia, muuten ei ole järjestettyä lastenhoitoa. Perhekahvila järjestetään yhteistyössä YVPL:n ja Hakunilan lasten ja perheiden yhteisötalon kanssa.

Perhekahviloihin ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle!

Kaikkiin perhekahviloihin etsitään myös vapaaehtoisia vetäjiä. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä Riikkaan.

Lisätietoja  Riikalta, p. 040 640 3756 tai riikka.koola(at)pienperhe.fi (lomalla 6.–26.7. ja 3.–12.8.)

Katso myös muut perhekahvilat

Elokuinen kesäteatteriretki Peter Pan lauantaina 8.8. klo 16

Taivallahden kesäteatteri Helsingin Töölössä/Hietaniemessä esittäkää Peter Pan-musiikkiseikkailunäytelmän.  Esitys sopii vain yli 3-vuotiaille.

Sitovat ilmoittautumiset tästä viimeistään to 2.7. klo 12,  jonka jälkeen lippuja ei voi enää perua. Kerro ilmoittautuessasi mukaan tulevan yli 3 -v lapsen nimi ja ikä.  Mukaan mahtuu 20 osallistujaa.

Vahvistuksen saat sähköpostiisi to 2.7. iltapäivällä ja omavastuumaksu 9 €/lippu tulee maksaa välittömästi vahvistuksen saamisen jälkeen, torstain 2.7. aikana.

Lisätietoja näytelmästä ja teatterista täältä