Eduskuntavaalit pidetään huhtikuussa 2.4.!

18.1.2023

Pienperheyhdistys tuo esille yhden vanhemman perheiden asioita eduskuntavaalien alla puolueille, ehdokkaille ja äänestäjille. Tule mukaan yhteisiin rientoihin – kertomaan omia kokemuksiasi yhden vanhemman perheenä, innostamaan toisia äänestämään, saamaa itse rohkaisua äänestää ja pohtia ketä kannattaisi äänestää, jotta yhden vanhemman perheiden asema parantuisi. 

Jos haluat kirjoittaa, kuvata videon, piirtää sarjakuvan tms. omista kokemuksistasi, ota yhteyttä Kaisliin: kaisli.syrjanen (at) pienperhe.fi. Seuraa myös yhdistyksen Facebook ja instagram -tilejä ja jaa äänestämiseen ja vaaleihin liittyvää tietoa eteenpäin!

Vaaleihin liittyviä tapaamisia

Sunnuntaina 5.2. klo 12.30–14.30 mennään porukalla Hakaniemen torille maalaismarkkinoille, jossa eri puolueiden edustajat ovat paikalla. Lastenhoito alle kouluikäisille on järjestetty Herttoniemessä klo 12–15. Lapset voivat toki olla myös mukana torilla. Ilmoittaudu tästä 25.1. mennessä mukaan

Seuraavista tapahtumista saat tarkempia tietoja myöhemmin:

Su 5.3. klo 12.30–14.30 Hakaniemen torin toiset maalaismarkkinat. Lastenhoitoa ei järjestetä tällä kerralla. Lapset ovat tervetulleita torille, tarjolla on varmaan erivärisiä ilmapalloja ja muuta, mitä puolueet jakavat.

Ti 7.3. klo 14 Vaalipaneeli verkossa yhdessä Yhden vanhemman perheiden liiton kanssa.

Su 26.3. klo 12.30–14.30 Vantaan suurmarkkinat Korsossa.  Lapset ovat tervetulleita. Ei lastenhoitoa.

Ke 29.3. Vaali-iltapala Oodissa, Helsingissä klo 17.30. Paikalle tulee muutama kansanedustaja, joiden kanssa toivomme kiinnostavaa keskustelua yhden vanhemman perheitä koskettavista asioista. Lastenhoito järjestetään Oodin tiloissa.

Kotisivulta löydät vaaleihin liittyvää asiaa tästä klikkaamalla. Sivuja päivitetään kevään aikana.