Circuit ja tonttukoulu virkistämään mieltä

16.11.2020

Jos kaipaat virkistystä itselle ja lapselle, tule liikkumaan tai opettelemaan tonttuilun alkeita. Vielä ehtii ilmoittatua myös Lapsen oikeuksien päivän tapahtumaan Toukolaan. Muistutamme lasten ja  nuorten chatin laajentuneista aukioloajoista. Lue myös artikkeli tunnetaidoista ja osallistu joululahjakeskusteluun Facebookissa. Puhtia kaamokseen!

Yhden vanhemman perheiden Circuitit kaamosaikaan  

Väsyttääkö? Jumittaako niska-hartiat? Tarvitsetko lisää energiaa iltoihin? Jakomäen Sydämessä järjestetään tiistaisin klo 16–17 joulukuun puoleen väliin asti Circuitia. Tule vaikka vain vartiksi liikkumaan kiertoharjoitteluun muiden yhden vanhemman perheiden kanssa ja jaksat paremmin! Osoite: nuorisotalo, Jakomäenpolku 6.

Huom! ei erillistä lastenhoitoa. Lapset saavat jumpata tai leikkiä samoissa tiloissa vanhemman vastuulla.

Ensimmäinen kerta 17.11.

16.00 Alkulämmittelyt 15 min

16.15 Circuit-treeni alueliikunnan opastuksella

16.45 Treenipisteet tai loppuvenyttely oman fiiliksen mukaan

17.30-19.00 Iltaperhekahvila

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia, viestillä (whatsapp tai tekstiviesti), soittamalla tai koputa ovea ja kysy vapaita paikkoja!

marjo.meijula@pienperhe.fi
p. 040 662 4000

Tonttukoulu Skatan tilalla 5.12. 

Tervetuloa tonttukouluun Vuosaaren Skatan tilalle 5.12. klo 13–16. Tonttukoulussa tutustumme tonttuihin monissa puuhissaan ja pääsemme oppimaan tärkeitä tonttujen taitoja. Tapahtuma sopii koko perheelle! Tarjolla lämmintä mehua, glögiä ja pipareita!

Tapahtuma on ulkotapahtumaja se järjetetään Skatan tilan pihapiirissä ja navetalla osoitteessa Uutelantie 30.  Kaikki halukkaat mahtuvat mukaan! 

Ilmoittaudu mukaan 1.12. mennessä tästä.

Lapsen oikeuksien päivä ilmoittautumista on jatkettu! 

Ilmoittaudu Annalan kartanon ulkotapahtumaan 17.11. mennessä.

ETKL:n lasten ja nuorten chattien aikataulut laajenevat

Lasten ja nuorten chatit ovat 9.11.–31.12.2020 auki klo 15–20. Vinkkaathan chatista lapsellesi tai nuorellesi! Vaikeista aiheista on toisinaan helpompi puhua anonyymisti ulkopuolisen ammattilaisen kanssa kuin tutun henkilön kanssa.

Chattiin pääsee kotisivuiltamme: https://www.pienperhe.fi/lasten-ja-nuorten-chat/

Tunnetaitojen merkitys yhden vanhemman perheessä

Lue artikkeli tunnetaidoista, jossa tunnetaito- ja mindfullness-ohjaaja Heli Mäkelä kertoo, miten hallita haastavia tunteita.  Kerro, millaiset tilanteet aiheuttavat perheessänne haastavia tunteita? Vastaamalla voit voittaa kirjan: Melissa Georgiun Laria ärsyttää  tai Lari tuntee itsensä vihaiseksi -lasten kirjat.

Vastaa 30.11.2020 klo 23.59 mennessä täällä.

Paljonko käytät rahaa joululahjoihin? Osallistu keskusteluun!

Tule keskustelemaan muiden vanhempien kanssa rahan käytöstä, säästämisestä, sijoittamisesta ja jakamaan parhaat vinkkis Yhden vanhemman perheiden talous kuntoon! -Facebook-ryhmään.