Kivoja päiväretkiä perheille kesäkuussa

16.5.2018

Kesäkuun päiväretkistä löytyy hauskoja kohteita: Mustasaari, Kuusijärvi, Fallkulla, Kivinokka, Tropicario ja Lasten liikennekaupunki. Ilmoittaudu mukaan!

KOKO PERHEEN RETKI MUSTASAAREEN SUNNUNTAINA 10.6.

Mustasaari on Helsingin seurakuntien saari Seurasaaren selällä. Mustasaaressa tutustumme luontopolkuun, pelaamme ja leikimme, pääsemme ehkä rapsuttelemaan kaneja ja lampaita sekä sään salliessa uimaan pulahtaminenkin onnistuu. Retki sopii hyvin myös perheen pienimmille. Mukana retkellä Mummilan mummeja lasten kanssa leikkimässä.

Lautta Mustasaareen kulkee Taivallahdesta ja lauttamatka kestää vartin verran.

Matkaan lähdemme Taivallahden laiturista n. klo 10 ja palaamme n. klo 16 tai yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Hinta:10 e / perhe (sisältää venematkat ja pienet eväät) Huom! Säävaraus!

Ilmoittaudu mukaan tästä 27.5. mennessä

 

VAPAAEHTOISTEN VETÄMÄT RETKET

Seuraavat retket ovat omakustanteisia tai ilmaisia, paitsi Tropicarion retki josta yhdistys maksaa puolet ja minigolf retkestä perimme omavastuun 5 €/hlö. Suomenlinnaan pääsee HSL:n lipulla.

Retket toteutetaan mikäli vähintään 3 perhettä ilmoittautuu mukaan. Erittäin huonolla säällä pyrimme keksimään korvaavaa tekemistä retkille. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista retkeä edeltävänä päivänä. Retken toteutumisen vahvistamme viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.Vanhempien ja isompien lasten minigolf-retki la 9.6. klo 1517. 

Mukana vapaaehtoinen Erja perheineen. Tapaamme Puotilan minigolfkeskuksen edessä (Rusthollarintie 1) klo 15. Retken omavastuuhinta on 5 €/hlö. Mukaan mahtuu n.10 perhettä. 

Ilmoittaudu viimeistään 31.5.

Ilmoita samalla jääkö 1–6 vuotias lapsesi hoitoon lähipuistoon (isommat lapset mukaan minigolfaamaan). Retkellä on säävaraus, peruuntuu sateen sattuessa. 

 

Retki Kuusijärvelle la 16.6. 

Tervetuloa mukaan Vantaan Kuusijärvelle, jossa voi saunoa, uida ja retkeillä. Alueella on myös kahvila. Kuusijärvelle pääsee itsenäisesti bussilla tai vaihtoehtoisesti PPY:n minibussilla. Omat eväät mukaan!

Retken aikataulu tarkennetaan ilmoittautuneille kesäkuussa, mutta lähtö noin kello 10  ja paluu joustavasti noin kello 16.  

Retkellä mukana vapaaehtoinen Anu. Retki etsii myös toista vapaaehtoista, joka voisi ajaa PPY minibussia. Jos voit ryhtyä vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä Riikkaan, p.040-640 3756. 

Ilmoittaudu viimeistään 31.5.

 

Seuraavien retkien vetäjänä toimii Sirpa Mertanen
ja häneltä voit kysellä myös lisätietoja: 050 380 6815, sirpa.mertanen@pienperhe.fi

 

Retki Fallkullan kotieläintilalle to 7.6. 

Nähdään klo 10.00 parkkipaikalla. Mukaan kannattaa ottaa eväät ja sään mukainen varustus. Lisätietoja Fallkullasta

Ilmoittaudu tästä 3.6. mennessä

 

Retki Lasten liikennekaupunkiin la 9.6 klo 1114

Lasten liikennekaupungissa on polkuautoja ja polkupyöriä, jotka kooltaan sopivat parhaiten 5–12-vuotiaille. Alueelta löytyy myös pieni leikkipaikka perheen pienimmille. Mukaan sään mukainen varustus ja omat eväät. Liikenne kaupunki sijaistee osoitteessa Auroranportti 2, Helsinki.

Ilmoittaudu tästä 3.6 mennessä

 

Retki Kivinokan siirtolapuutarhaalueelle ja uimarantaan to 14.6.

Nähdään klo 11.00 Kulosaaren metroaseman alatasanteella. Kävelemme siitä reilun kilometrin matkan Kivinokkaan. Kivinokassa pääsee tutustumaan myös vuosittain vaihtuvaan ympäristötaide näyttelyyn. Mukaan kannattaa ottaa eväät ja esim. mato-onki jos lapset haluavat onkia, sekä uimapuku ja pyyhe vesipedoille. Otamme mukaan myös kertakäyttö grillejä, joten retkellä on myös grillaus mahdollisuus.

Ilmoittaudu tästä 3.6. mennessä

 

Retki Kumpulan maauimalaan ti 19.6.

Nähdään Vekarakirppiksen edessä Intiankadulla klo 10.00. Kumpulaan maksaa sisään aikuisilta 4 € ja lapsilta 2 €, alle 7 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi, sekä pukeutumistiloissa on lukolliset kaapit varaa myös tähän 0,50€ kolikko. Lisätietoja

Ilmoittaudu tästä 17.6. mennessä
 

Retki Tropicarioon eli trooppiseen eläintaloon ti 26.6.

Nähdään Tropicarion edessä klo 10 osoitteessa Sturenkatu 27. Tropicarion lippujen hinnat: alle 4-vuotiaat 0 €, 4–14 vuotiaat 8 €, yli 14-vuotiaat 13 €.

Pienperheyhdistys maksaa lipuista puolet ja siksi vaaditaan sitovat ilmoittautumiset sekä maksu, jolla vahvistat lähtösi 17.6 mennessä. Ennakkomaksu on puolet lipun hinnasta. Maksu maksetaan tilillemme FI 64 5541 2820 0030 29 käyttäen viitettä 2752.

Ilmoittaudu tästä 17.6. mennessä
 

Retki Suomenlinnaan ti 3.7. 

Lähde retkelle Suomenlinnaan. Nähdään Kauppatorilla klo 10.00. Eväät ja taskulamput mukaan. 

Ilmoittaudu tästä 17.6. mennessä

 

Kesän muita tapahtumia