Tule mukaan kesän tapahtumiin

16.5.2018

Leskien ryhmää ideoidaan, voimalaulupaja järjestetään itsellisille äideille ja kahden päivän kaupunkiseikkailu koululaisille kesäkuussa. Heinäkuussa tehdään retki Kanniston kotieläintilalle ja elokuussa on perheleiri Sopukkassa. Tervetuloa mukaan!

LAPSELLISTEN LESKIPERHEIDEN TAPAAMINEN MA 4.6. KLO 17–19

Oletko leski, onko sinulla alaikäisiä lapsia? Kaipaatko vertaistukea? Tule Hämeentie 64:ään suunnittelemaan mahdollisesti perustettavaa vertaistukiryhmää. Mukana vapaaehtoinen vertaisohjaaja Sari. Kesäkuun tapaaminen toteutuu, mikäli vähintään neljä ilmoittautuu. Tapaamisen ajaksi järjestetään lapsille omaa ohjelmaa.

Ilmoittaudu viimeistään 24.5. 

https://player.myzef.com/pienperhe/ajax/?q=230-6cab926d

Lisätietoja Riikalta, riikka.koola(at)pienperhe.fi
Yhteistyökumppanina Nuoret lesket ry


ITSELLISTEN ÄITIEN VOIMALAULU -TYÖPAJA

Lauluntekijät Sanna ja Suvi haluavat tehdä oman voimalaulun itsellisille äideille (lahjasukusoluilla lapsen saaneille). Kutsumme Sinut apuun laulun tekoon. Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta laulunteosta. Riittää, että omaat avoimen mielen ja haluat jakaa kokemuksiasi ja arkeasi itsellisenä äitinä. Työpaja sisältää kaksi ryhmätapaamista.

Ensimmäisessä tapaamisessa Kokoonnutaan, keskustellaan, nostetaan yhdessä esiin voimavaroja ja iloja. Mistä ammennatte voimanne ja millaiset ovat suurimmat ilonne? Tapaamisen jälkeen lauluntekijät kirjoittavat teille laulun. Toisessa tapaamisessa kuullaan laulu porukalla ja käydään palautekeskustelu.

Ensimmäinen tapaaminen la 9. kesäkuuta klo 10.00–12.30
Paikka: Pienperheyhdistys, Hämeentie 64, Helsinki

Ilmoittautumiset torstaihin 24.5. mennessä: 

https://player.myzef.com/pienperhe/ajax/?q=231-6bcc5d7a

Ilmoita, tarvitsetko lastenhoitajaa 18-vuotiaalle lapsellesi (lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet).

Mukaan mahtuu 12 nopeinta ilmoittautujaa. Olemme heihin yhteydessä ennen tapaamista. Toinen tapaaminen sovitaan yhdessä myöhemmin.

Lisätietoja: voimabiisi(at)gmail.com
Sanna Korkee, säveltäjä ja Suvi Nygård, sanoittaja

 

KESÄLOMAN KAUPUNKISEIKKAILU KOULULAISILLE 11–13.6. klo 8–17​

Tutustu kesäisen Helsingin jännittäviin kohteisiin kesäloman kaupunkiseikkailulla! Leirillä tehdään joka päivä retkiä kaupungille, syödään/kokataan yhdessä, leikitään ja pidetään hauskaa! Päivä alkaa Pienperheyhdistyksen tiloista Hämeentie 64 ja päättyy Hämeentielle.

Ohjaajina: Mari Kahri, Petriina Perkiömäki sekä Mummilan mummeja ja vaareja.

Retkelle lähdetään klo 10 ja paluu n. klo 16. Kaupunkiseikkailuleiri sopii hyvin 712-vuotiaille!

Lisätiedot: mummila@pienperhe.fi tai 050-378 0051

Ilmoittaudu mukaan tästä 3.6. mennessä: https://player.myzef.com/pienperhe/ajax/?q=228-2b95cac2

 

KESÄRETKI KANNISTON KOTIELÄINTILALLE 20.–22.7.2018

Kanniston Kotieläintilalta löytyy vanhan ajan mummola nykyajan elävässä maalaismaisemassa. Lapset voivat nauttia eläinten ruokkimisesta ja hoivaamisesta yhdessä aikuisen kanssa. Luonnonmukaisella tilalla on kaksisataa eläintä.

Kanniston kotieläintila sijaitsee Alastarolla noin 160 km Helsingistä. Matkaan lähdetään perjantaina 20.7. klo 15.00 Kiasman edestä. Paluu sunnuntaina 22.7. lounaan jälkeen ja Helsingissä ollaan noin klo 16.00.  Retken hinta on 30 €/perhe. Hinta sisältää bussikuljetukset, majoituksen, ruokailut ja lauantai-illan saunan.

Tilalla on mm. mahdollisuus ratsastaa joko talutusratsastuksena tai mikäli jo on taitoa, ilman talutusta (ratsastus hinnat: 15 € puoli tuntia, 20 € tunti. Talutusratsastus 10 € kierros. Ihan pienetkin pääsevät ratsastuskierrokselle 5 €. Hevoskärryajelu 30 € puoli tuntia).

Vauvan ruoat tulee itse varata mukaan. Mukaan kannattaa ottaa omat liinavaatteet (lakanat saa myös talosta hintaan 5€/setti). Osa huoneista on yläkerrassa, joten kerrothan ilmoittautuessasi mahdollisesta esteestä portaissa kulkemisessa. Retki toteutetaan vapaaehtoisten retkiohjaajien voimin, joten retkellä ei ole mukana yhdistyksen henkilökuntaa. 

Lisätietoja Sirpalta  sirpa.mertanen@pienperhe.fi tai 050 3806815.

Ilmoittaudu tästä 3.6. mennessä: 

https://player.myzef.com/pienperhe/ajax/?q=241-aa334606

 

PERHELEIRI KOULUIKÄISILLE 6.–8.8. SIPOOSSA

Mukavaa yhdessäoloa koko perheelle. Ulkoilua, leikkejä ja retkeilyä lähimaastossa! Leiri järjestetään Sipoon leirikeskus Sopukassa. Leirin tarkempi ohjelma selviää lähempänä.

Täysihoitohinta 30 €/perhe.  Ohjelma alkaa maanantaina 6.8. klo 10 ja päättyy keskiviikkona 8.8. lounaaseen.

Ilmoittautumiset tästä 31.5. mennessä: https://player.myzef.com/pienperhe/ajax/?q=229-060ae0be

Mukaan mahtuu 10 perhettä. Jos ilmoittautuneita on enemmän, arvomme mukaan pääsevät perheet.

 

Katso myös lyhyemmät päiväretket