Teatteria vanhemmille

8.10.2018

Varaa paikkasi pikaisesti syysloman komediaan "Se oikea!" Kapsäkissä. Joulukuussa nähdään "Kaikki miehistä"-näytelmä Kulttuuritalolla.

SE OIKEA! -KOMEDIA EROSTA, RAVINTOLA KAPSÄKKI, PE 19.10. KLO 21

”Hulvaton komedia vie yleisön Emmin, juuri jätetyn Melkovarma Oy:n asiakaspalvelutyöntekijän ja tämän ystävän, vauhdikkaan muusikon Roosan elämään. Esityksessä kyytiä saavat niin exät, uudet tarjokkaat, laakerit, vanukkaat ja poolopaidat kuin appiukkokin.Tämän hersyvän mustan huumorin sävyttämän komedian myötä maailma näyttäytyy taas piirun verran parempana paikkana.” Esiintyjät: Minna Kivelä, Kristiina Puukko. Esitys kestää tunnin.

Lippuja on 20 ja ne maksavat 10,50 €. Lapsille on esityksen ajaksi hoitoa Hämeentie 64:ssä (klo 20.15–22.30). Etusija lastenhoitoon on 1–12-vuotiailla lapsilla.

Ilmoittaudu tästä seuraavan ajan puitteissa: ti 9.10. klo 8 – ke 10.10. klo 20 ja kerro samalla hoitoon jäävän lapsesi nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet. Liput jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Tämän lastenhoidon yhteydessä ei ole iltapalatarjoilua. Vahvistamme mukaan mahtuneille torstaina/perjantaina sähköpostiste. Omavastuuhinta (10,50 €/lippu) tulee maksaa PPY:n tilille välittömästi vahvistuksen jälkeen.

 

KAIKKI MIEHISTÄ -NÄYTELMÄ HELSINGIN KULTTUURITALOLLA PE 7.12. KLO 19–21

”Kaikki mieheni on esitys miehistä. Pojista, veljistä, isistä ja puolisoista. Esityksen teksti pohjautuu Kodin Kuvalehden lukijoiden kertomuksiin naisen suhteesta mieheen. Näiden kertomusten pohjalta näyttelijät Miitta Sorvali, Sanna Stellan ja Minka Kuustonen ovat muokanneet omannäköisensä teoksen, jossa mies on kovassa pyörityksessä.

Kaikki mieheni on hauska ja syvältä kouraiseva, raamikas tutkielma suuresta tuntemattomasta. Se herättää tunteita, kuten naisen ja miehen välinen suhde vain voi. Esitys on suunnattu naisille, jotka haluavat ymmärtää miehiä, ja miehille, jotka haluavat tietää mitä naiset heistä ajattelevat. Kaikki mieheni on itsenäinen jatkumo menestysteokselle Kaikki äitini, kaikki tyttäreni, jota on esitetty täysille saleille ympäri Suomea.”

Esityksen arvioitu kesto on 2 tuntia, sisältäen väliajan. Liput maksavat 28 €. Lippuja on 20. Jos mukaan ilmoittautuneita/hakeneita on paljon, huomioimme  hakijan perustelut (Muuta-kohtaan). Viime kädessä arvomme paikat.

Pienperheyhdistys järjestää samanaikaisen lastenhoidon Hämeentie 64 (klo 18.15–21.30), joka sisältyy omavastuuhintaan. Etusija lastenhoitoon on 1–12-vuotiailla lapsilla. Lapset saavat pienen iltapalan.

SITOVAT ilmoittautumiset viim 21.10. Vahvistamme mukaan mahtuneille seuraavalla viikolla sähköpostiste. Omavastuu (28 €/lippu) tulee maksaa PPY:n tilille välittömästi vahvistuksen jälkeen.

Ilmoittaudu tästä