Liikunnallisia retkiä ja lastenfestarit Ateneumissa

17.8.2018

Vielä elokuussa tehdään yhden vanhememman perheiden kesken melontaretki Ruoholahdesta ja syyskuussa mennään kiipeilemään Seikkailupuistoon Mustikkamaalle. Ateneumin lasten festareilla on monenlaista koettavaa ja työpajoissa saa tehdä myös itse.

MELONTARETKI AIKUISILLLE JA UIMATAITOISILLE 10-17-VUOTIAILLE LAPSILLE JA NUORILLE

Lähdemme 25.8. klo 11–13 kokeilemaan melontaa intiaanikanooteilla  Ruoholahdesta. Sopii myös aloittelijoille! Omat eväät mukaan. Mukaan mahtuu 18 hlöä. Omavastuu 10 €, sisältää kanoottivuokran ja ohjauksen. Melonta toteutuu säävarauksella ja mikäli vähintään 10 ilmoittautuu sitovasti  Vahvistamme mukaan mahtuville ti 21.8. aamulla sähköpostilla, ja omavastuu tulee maksaa ke 22.8. PPY tilille.

Ilmoittaudu viimeistään ma 20.8. klo 12  

 

RETKI SEIKKAILUPUISTO KORKEESEEN AIKUISILLE JA 7–17-VUOLTIAILLE LAPSILLE/NUORILLE

1.9. klo 11–13 Tehdään retki Muskikkamaalle, seikkailupuisto Korkeeseen. Retken omavastuuhinta on 6 €/hlö latvaradalle (aikuiset ja yli 120 cm pitkät) ja 3 €/hlö kantoradalle (90–140 cm pitkät, jotka osallistuvat vain lastenradalle). Mukaan mahtuu 40 hlöä. Etusija niillä perheillä, jotka eivät olleet Korkeen retkellä vuonna 2017.

Sitovat ilmoittautumiset linkin kautta viimeistään 23.8., vahvistamme sähköpostilla 24.8. ja omavastuu tulee maksaa viim 25.8.

Ilmoittaudu tästä 

 

ATENEUMIN LASTENFESTARIT LAUANTAINA 8.9.

Tervetuloa viettämään lasten päivää Ateneumiin! Luvassa on lauantain täydeltä kivaa ohjelmaa kaikenikäisille. Tapahtui kerran Taikahuilussa -lastenooppera klo 11 ja 13. Lisäksi voit tutustua Suomen taiteen tarina -näyttelyyn, osallistua Ateneumin kissan Skissin opastuksille ja tehdä itse työpajoissa. 

Pienperheyhdistyksen ryhmä (max 20 hlöä) pääsee sisään ilmaiseksi.

Ilmoittaudu viimeistään 30.8.

Vahvistamme mukaan mahtuneille sähköpostilla ja kerromme samalla tarkemman aamupäivän tapaamisajan Ateneumin aulassa. 

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Kansan Sivistysrahaston ja Päivi ja Paavo Lipposen rahaston kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta: https://ateneum.fi/tapahtumat/ateneumin-lastenfestari/