Vaalikampanjan teemana aika - kerro meille ajatuksiasi ja kokemuksiasi

1.2.2019

LASTEN AIKA ON NYT – YHDEN AIKA EI RIITÄ

Pienperheyhdistyksessä on jo vuodesta 2011 alkaen tehty vaalikampanjaa jäsenistön voimin. Tulevissa eduskuntavaaleissa, huhtikuussa 2019 yhdistyksen kampanjateemana on aika.

palvelujen toimivuus lisää perheen yhteistä aikaa ja mahdollistaa vanhemman oman ajan

joustava työn ja perheen yhteensovittaminen tuo lisää aikaa perheelle

Osallistu kampanjaan!

Kerro kokemuksiasi ajasta, ajankäytöstä, ajan puutteesta. Voit kirjoittaa muutaman rivin osaksi useamman kirjoittamaa tekstiä, voit kirjoittaa runon, aforismin, mielipide- tai blogikirjoituksen. Voit lähettää ajatuksesi Kansalaistoiminnan suunnittelija Petriina Perkiömäelle petriina.perkiomaki(at)pienperhe.fi tai voit kertoa, milloin voisit tulla kirjoittamaan toimistolle. Voit kuvata myös videon, jossa kerrot ajatuksiasi. Kirjoituksia julkaistaan yhdistyksen blogissa ja vaalisivulla. Voit kirjoittaa nimelläsi, nimimerkillä, nimikirjaimilla tai miten vaan. Pääasia, että kirjoitat ja jaat kokemuksiasi ja ajatuksiasi. katso myös alla oleva kirjoituskilpailukutsu.

-   Tule mukaan vaalipajaan ma 11.2. klo 17–19 Sörnäisiin. Tehdään muutama infotaulu vaaleista ja siitä, miten valita ketä äänestää. Lastenhoito on järjestetty klo 1719.
Ilmoittaudu mukaan

Tulossa on vaalitilaisuuksia, äänestä yhdessä -retkiä ennakkoäänestyspäivinä, torilla ehdokkaiden kanssa juttelua ja muuta kiinnostavaa. 

Kurkkaa kotisivulle https://www.pienperhe.fi/eduskuntavaalit-2019/ Siellä on vaaliasiaa ja sitä tulee lisää.

Kerro ideasi Kaisli Syrjäselle (kaisli.syrjanen(at)pienperhe.fi) tai Petriina Perkiömäelle ja tule mukaan!

KIRJOITUSKILPAILU YKSIN LAPSIPERHEEN ARKEA PYÖRITTÄVILLE VANHEMMILLE

Kerro kokemuksiasi ajasta, ajankäytöstä tai ajan puutteesta. Mihin yhden aika riittää tai ei riitä? Mihin tarvitsisi lisää aikaa? Mitä oma aika merkitsee? Kirjoituksen tulee olla 5001000 sanaa pitkä. Julkaistut kirjoitukset palkitaan elokuvalipuin. Lähetä kirjoituksesi 10.3. mennessä kansalaistoiminnan suunnittelija Petriina Perkiömäelle petriina.perkiomaki(at)pienperhe.fi. Kirjoituksia julkaistaan yhdistyksen blogissa ja julkaisuissa. Ne voidaan julkaista nimellä tai nimimerkillä.