Tule keskustelemaan chatiin

30.11.2020

Chatissa vanhemmat voivat keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä. Voit varata ajan yksilökeskusteluun tai tulla mukaan ryhmämuotoiseen ikäkriisi-chatiin 2.12. Lapset ja nuoret voivat purkaa tuntojaan Lasten ja nuorten chatissa arkipäivisin klo 15–20.

Nainen käyttää kännykkää.

Keskustele chatissa anonyymisti 

Kysy mitä vaan yhden vanhemman perheisiin liittyvästä asiasta ja ratkaistaan pulmasi tai edistetään asiaasi. Tällaisia aiheita voivat olla esimerkiksi lapsiperheen eroprosessi, taloushuolet, Pienperheyhdistyksen toiminta, tuki ja jäsenyys, lapsen tai vanhemman arkeen liittyvät haasteet, tukiverkottomuus jne. 

Varaa aikasi yksilökeskustelulle, 30min, 45min tai 60 min aika. Kanssasi on keskustelemassa Pienperheyhdistyksen sosionomi Marjo. Varaa aikasi marjo.meijula@pienperhe.fi ja ehdota itsellesi sopivimpia keskusteluajankohtia klo 921 välisinä aikoina ma-la viikoilla 4951.

Yksilökeskustelut toteutetaan Hyvakysymys.fi-alustalla, jonne saat linkin, kun varauksesi vahvistetaan.


Ikäkriisi-chat keskiviikkona 2.12.

Lapsentekoikä alkaa olemaan takana. Lapset ovat kasvaneet, eivätkä tarvitse enää niin paljon apua. Olenko enää tarpeellinen? Kuka olen? Hankaloituuko työnhaku, kun ikää tulee? Parisuhde on päättänyt, rakastunko enää ikinä? Ryppyjä tulee ja ulkonäkö muuttuu. Kelpaanko tällaisena? Olenko saavuttanut unelmani? Mitä haluan loppuelämältäni? Omat vanhemmat vanhenevat ja roolit kääntyvät toisinpäin. Mitä voin odottaa tulevaisuudeltani? Alkaako elämä vasta 40- tai 50-vuotiaana, kun saan enemmän omaa aikaa toteuttaa itseäni ja tuloni ovat ehkä vakiintuneet?

Tule mukaan chattiin 2.12. klo 20–22  keskustelemaan kaikista näistä ja kaikesta muusta ikäkriisiin, elämään ja kuolemaan liittyen!

Keskustelua ohjaa Pienperheyhdistyksen sosionomi Marjo. Ei ennakkoilmoittautumista.

Chat avautuu klo 20.00 täällä.

Lasten ja nuorten chat

Lasten ja nuorten chatissa kaikki alle 18 vuotiaille lapset ja nuoret voivat keskustella asiantuntijan kanssa mieltä painavista asioista

Liity lasten ja nuorten chatiin täältä.


Toimintaa verkossa -sivulta löydät liittymislinkit torstaisin järjestettäviin kissakahvilaan ja iltateehetkeen.