Kevätkauden ryhmät ja perhekahvilatoiminta käynnistyivät

17.1.2019

Pienperheyhdistyksen kevätkauden toiminta ryhmissä ja perhekahviloissa on alkanut tällä viikolla. Perhekahviloissa ja olohuoneissa tarjoamme tilat vanhempien vapaaseen keskusteluun ja lasten leikkimiseen. Ryhmissä tavataan sovitusti tietyn teeman alla. Paikalla voi myös nauttia kevyttä välipalaa ja kuulla Pienperheyhdistyksen muusta toiminnasta. Vanhemmille ryhmät ovat tärkeitä paikkoja kuulla ja jakaa kokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Tällä hetkellä kevään aikataulut ryhmien osalta on varmistuneet Itsellisten äitien, Kirjallisuusterapeuttisen kasvuryhmän, Lapsiperheellisten leskien, Teinien vanhempien vertaisryhmän ja Väkivaltaa kokeneiden naisten vertaisryhmän osalta. Yhden vanhemman sateenkaariperhetreffit pidetään lauantaina. Ryhmissä vanhemmat pääsevät keskeskutelmaan toistensa kanssa, ja koska lapsille on järjestetty hoito, vaaditaan ennakkoilmoittautuminen lastenhoitajien määrän varmistamiseksi.

Pienperheyhdistyksen perhekahvilat ja olohuoneet on tarkoitettu yhden vanhemman perheiden kohtaamispaikoiksi ja useimmat ovat ainoastaan heidän käytössään. Jakomäen perhekerho ja Myyrmäen perhekahvilat on kuitenkin tarkoitettu kaikille alueen lapsiperheille. Sörnäisten Soppakuppila ja Jakomäen perhekerho ja -kahvila jatkavat tästä viikosta eteenpäin aina toukokuun loppuun saakka. Vain talvilomaviikolla pidetään tauko. Itäkeskuksessa, Myyrmäessä, Oulunkylässä ja Vuosaaressa kokoonnutaan säännöllisesti tiettyinä päivinä. 

Tarkista jäsentiedotteesta tai  toimintakalenterista Pienperheyhdistyksen viikoittaiset toiminnot ja lähde tapaamaan muita. Toimintaa on päivällä lapsen kanssa kotona oleville, mutta myös iltaisin, jolloin myös työssä käyvät pääsevät osallistumaan. Loma-aikoina järjestämme leirejä tai muita tapahtumia. Mm. Klaukkalan avoimessa päiväkodissa järjestetään Yhdessä olemme enemmän -tapahtuma 25.1.

Tervetuloa mukaan! Jos et vielä ole jäsen, liity jäseneksi, niin saat jäsentiedotteen ja pääset mukaan kaikkiin jäsentapahtumiin.