Keskuspuistossa retkeillään ja keskustellaan

17.8.2023

Syyskuussa aloittaa uusi ryhmä, joka tekee retkiä lähiluontoon kuukausittain. Ensimmäisenä käydään Keskuspuistossa lauantaina 9.9. Vaikuta ja ulkoile -teeman alla tehdään lokakuussa tiistai-iltaisin Keskuspuistoon kolme kävelyretkeä.

Kärpässieniä maassa.

Lähdetään yhdessä tutustumaan lähiluontoon

Tule mukaan ryhmään, jossa tutustumme pääkaupunkiseudun lähiluontoon ja helposti julkisilla kulkuneuvoilla päästäviin luontokohteisiin kävellen, pyöräillen ja hiihtäen! Tutustumme retkillä mm. Helsingin rantoihin, Keskuspuistoon, Sipoonkorpeen, Luukkiin ja Nuuksioon ja osallistujat voivat vinkata omia lempiluontokohteitaan. Retkiä tehdään noin kerran kuukaudessa lauantaisin ja joinain arki-iltoina ja niiden aikana tutustutaan myös retkeilyvälineisiin ja ruoanlaittoon luonnossa.  Myös luonnossa yöpymistä kokeillaan keväällä 2024. Retkien hinta on 0–30 €/hlö riippuen retken kestosta, ruokailuiden määrästä, välineistä jne.

Ensimmäinen retki tehdään lauantaina 9.9. klo 10–14 Keskuspuistoon. 
Kävelymatka on noin 5 km ja retki on maksuton. Retken aikana suunnitellaan tulevia kohteita ja teemoja. 
Ilmoittautumiset tästä 28.8. mennessä

Vaikuta ja ulkoile! 

Tule mukaan keskustelemaan yhden vanhemman perheitä koskettavista asioista ja kuulemaan toisten kokemuksia. Kokemusten esiintuomisella on valtava merkitys ja voima. Mukaan ovat tervetulleita lapset, jotka jaksavat kulkea n. 5 km (kävellen tai rattaissa). Tapaaminen aloitetaan klo 17 välipalalla. Mukana on lisäkäsiä lasten lukumäärän mukaan.

Kävele ja keskustele Keskuspuistossa lokakuussa tiistaisin klo 17–19.  Kävely aloitetaan hyvien kulkuyhteyksien päästä Pasilan aseman läheltä.  

  • 3.10 (viim. ilm. 24.9.)
  • 17.10 (viim. ilm. 8.10.)
  • 31.10. (viim. ilm.22.10.)

Ilmoittaudu tästä

Vielä ehdit ilmoittautua myös muihin Vaikuta ja ulkoile -tapahtumiin:

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä MLL Helsingin yhdistys, Turvaverkko Helsingin kanssa. Ohjaajina ryhmässä toimii Kaisli Syrjänen PPY:stä ja Luru Natunen MLL Helsingistä.

Lisätiedot Kaislilta, kaisli.syrjanen@pienperhe.fi