Kohti tulevaa

27.4.2021

Huhtikuu lähenee loppuaan, samoin harjoittelujaksoni Pienperheyhdistyksellä.

Kevät 2021 – ja koko edeltävä vuosi – on ollut koko maailmalle poikkeuksellista aikaa, mutta se on tuonut mukanaan myös hyviä asioita, kuten laajemmat mahdollisuudet etätyöskentelyyn. 

Egyptiläisiä kirjureita

Hieman vajaan kahden kuukauden mittainen harjoitteluni on toteutettu kokonaan Teamsin välityksellä, ja olen päässyt ohjaajani opastuksella perehtymään konkreettisesti työtehtäviin yhdistyksen tiedonvälityksen takana. En ole ohjaajani Jaanan lisäksi juurikaan ollut yhteydessä muihin Pienperheyhdistyksen työntekijöihin muutamia viestejä enempää, mutta koen silti tulleeni hyväksytyksi porukkaan.

Vuosikertomuksen ulkonäön uudistaminen oli yksi päätehtävistäni, ja siitä nautin myös eniten. Videoiden tekstitystä olin kokeillut vain kerran aiemmin, ja sain siitäkin lisää kokemusta eri kanavilla. Somepäivitysten teko ja kotisivujen päivitys jäsentiedotteiden avulla rytmittivät viikkoja mukavasti. 

Tämän harjoittelujakson ohella viimeiset kurssini Stadin ammatti- ja aikuisopiston media-alan ja kuvallisen ilmaisun osaamisalalla ovat muutamia tehtäviä vaille valmiita, pääsykoemateriaalit ilmestyvät vähitellen saataville, ja on aika suunnata katse tulevaan ja aikaan valmistumisen jälkeen. 

En malta odottaa.

Aikani Pienperheyhdistyksellä on antanut minulle arvokkaita eväitä tulevaan. Vaikka tällä hetkellä mielenkiintoni suuntautuukin kohti historian havinaa ja arkeologisia kaivauskohteita, olen kuitenkin varma, että tulevaisuudessa tulen työskentelemään tavalla tai toisella myös viestinnän ja media-alan töiden parissa. 


Kiitos kaikesta, 

Hilla

Mediaopiskelija