Minimaraton

Minimarathon on Suomen Urheiluliiton järjestämä lasten oma juoksutapahtuma, joka järjestetään Suomen suurimman juoksutapahtuman, Helsinki City Running Dayn yhteydessä.

Minimarathonille voivat osallistua 0–12-vuotiaat lapset. Pienimmät ovat mukana rattaissa. Minimarathonilla lapset juoksevat noin 1 km mittaisen reitin, joka kulkee Bollikselta Olympiastadionille. Maaliin saavutaan siis komeasti Marathonportista Olympiastadionille. Maalissa jokainen lapsi saa oman Minimarathon-mitalin ja maalieväitä (pientä syötävää ja juotavaa).

Ennen juoksua lapset voivat leikkiä Bollikselle rakennetuilla toimintapisteillä. Siellä voi mm. kokeilla erilaisia urheilulajeja, testata ketteryyttään, osallistua ohjattuun musiikkipajaan jne. Kaikki Minimaratoonarit saavat ennen juoksua Minimarathon-toimistosta Minimarathon-paidat ja numerolaput. Ajanottoa tapahtumassa ei ole.

Minimarathon pähkinänkuoressa: Tapahtuma-alue ja toimintapisteet aukeavat klo 15. Ensimmäiset juoksujen lähdöt starttaavat klo 17. Lähdöt tapahtuvat ikäjärjestyksessä, nuorimmat ensin. Toimintapisteille voi palata vielä oman juoksun jälkeen. Tapahtuma päättyy ja alue sulkeutuu klo 19.15.

Tapahtuma on muille maksullinen, mutta meidän kautta ilmoittautuneet saavat koodin, jolla pääsee ilmoittautumaan tapahtumaan ilmaiseksi. Koodin lähetämme lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu tästä 14.4. mennessä