Pride-kulkue ja puistojuhla

  • la 29.6.2024 klo 1215
  • Kulkue Senaatintorilta ja Puistojuhla Kaivopuistossa

Helsinki Pride 2024 - Helsinki Pride on iloinen, värikäs ja äänekäs mielenilmaus yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden puolesta. Tule mukaan kulkueeseen tai suoraan sen päätepisteelle Kaivariin Puistojuhlaan!

Pride-kulkue klo 12 

Kulkueessa jokaisella on oikeus olla juuri sellainen kuin on. Kulkue järjestetään lauantaina 29.6. ja ensimmäiset starttaavat Senaatintorilta klo 12. 

Puistojuhla klo 13–15

Pienperheyhdistys osallistuu Sateenkaariperheet ry:n kulkueblokissa ja levittää vilttinsä Puistojuhlan perhealueelle. Piknikalueella voi nauttia omia eväitä, tutustua muihin perheisiin ja nauttia perhealueen aktiviteeteista. Piknikalueen löydät etsimällä Sateenkaariperheiden banderolleja ja lippuja – PPY on aivan sen tuntumassa.

Mukana PPY:n Sateenkaariperheiden olkkarin vetäjät Pia ja Riikka sekä useita työntekijöitä (Hanna, Nelli, Pauliina ja Outi). 

Tarkemmat tiedot lähempänä tapahtumaa yhdistyksen Facebook -ja Instagram-sivuilla. Ilmoittautumiset Hannalle WhatsApp tai puh. 044 793 6663. Voit myös vain tulla paikalle Puistojuhlaan ja soittaa Hannalle.