Vuosikokous ja hallitus

Pienperheyhdistyksen vuosikokous pidettiin 26.10.2019. Kutsu lähetettiin yhdistyksen jäsenille.  valittiin

Mona Valtonen valittiin uudelleen puheenjohtajaksi  seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2020–2021. Erovuorossa olleiden tilalle valittiin yksimielisesti  Veronika Honkasalo, Hannu Huhta, Virpi Kivi, Kukka Miikkulainen ja Andrea Sjöblom. Hallituksessa jatkavat seuraavan vuoden ajan Anu Haapanen, Tea Jakobson ja  Ulla Korhonen.

Yhdistyksen kehittyminen ja hyvinvointi tarvitsee innostuneita ihmisiä ja eri alojen osaajia. Jotta jäsenistöllä olisi tietoa ehdokkaista etukäteen, ehdokkuudesta kiinnostuneet voivat kertoa itsestään ja kuvaukset julkaistaan tällä sivulla. Myös kokouksessa voi asettua ehdolle.

Mukaan Pienperheyhdistyksen hallitukseen

Haluaisitko vaikuttaa Pienperheyhdistyksen toimintaan hallituksen jäsenenä? Olisiko sinulla aikaa ja taitoja toimia Pienperheyhdistyksen hallituksessa?

Kerro itsestäsi max 1000 merkillä: Mitä asioita haluaisit ajaa hallituksen jäsenenä? Mikä sinulle on tärkeää? Mitä osaat? Millaista kokemusta sinulla on järjestöjen hallitustyöskentelystä tai muista luottamustoimista? Liitä halutessasi myös kuvasi mukaan ja lähetä: kaisli.syrjanen (at) pienperhe.fi