Vuosikokous ja hallitus

Pienperheyhdistyksen vuosikokous pidettiin 26.10.2019. Kutsu lähetettiin yhdistyksen jäsenille.  valittiin

Mona Valtonen valittiin uudelleen puheenjohtajaksi  seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2020–2021. Erovuorossa olleiden tilalle valittiin yksimielisesti  Veronika Honkasalo, Hannu Huhta, Virpi Kivi, Kukka Miikkulainen ja Andrea Sjöblom. Hallituksessa jatkavat seuraavan vuoden ajan Anu Haapanen, Tea Jakobson ja  Ulla Korhonen.

Yhdistyksen kehittyminen ja hyvinvointi tarvitsee innostuneita ihmisiä ja eri alojen osaajia. Jotta jäsenistöllä olisi tietoa ehdokkaista etukäteen, ehdokkuudesta kiinnostuneet voivat kertoa itsestään ja kuvaukset julkaistaan tällä sivulla. Myös kokouksessa voi asettua ehdolle.

Mukaan Pienperheyhdistyksen hallitukseen

Haluaisitko vaikuttaa Pienperheyhdistyksen toimintaan hallituksen jäsenenä? Olisiko sinulla aikaa ja taitoja toimia Pienperheyhdistyksen hallituksessa?

Kerro itsestäsi max 1000 merkillä: Mitä asioita haluaisit ajaa hallituksen jäsenenä? Mikä sinulle on tärkeää? Mitä osaat? Millaista kokemusta sinulla on järjestöjen hallitustyöskentelystä tai muista luottamustoimista? Liitä halutessasi myös kuvasi mukaan ja lähetä: kaisli.syrjanen (at) pienperhe.fi

Hallituksen jäsenet esittäytyvät

Veronika Honkasalo

Toimin tutkijatohtorina Nuorisotutkimusseurassa, jossa tutkimusalueisiini ovat yli kymmenen vuoden ajan kuuluneet erityisesti monikulttuurisuuteen ja nuorisotoimialaan liittyvät kysymykset. Tutkimusurani aikana olen kirjoittanut paljon sekä akateemisia että yleistajuisia julkaisuja ja kouluttanut laajasti kasvatusalan ammattilaisia ja opiskelijoita sekä yliopistossa että sen ulkopuolella. Akateemisen urani ohessa olen toiminut lukuisissa järjestöissä luottamustehtävissä, joista merkittävin oli Naisasialiitto Unionin hallituksen puheenjohtajuus 2005-2008. Olen Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen vuodesta 2013 ja kaupunginhallituksen jäsen vuodesta 2015. Oman asiantuntijuuteni ydintä on tutkimuspohjainen yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Olen seurannut pitkään Pienperheyhdistyksen toimintaa ja koen yhdistyksen tehtävän erityisesti vertaistuen ja vaikuttamisen näkökulmista erityisen tarpeelliseksi. Mutta potentiaalia vaikuttamisen syventämiseen on vielä runsaasti ja tarjoan ilomielin asiantuntemukseni asian kehittämisessä. Pyöritän yhden vanhemman taloutta ja olen kahden kouluikäisen lapsen äiti. Siten Pienperheyhdistyksen ydintehtävä on minulle myös arjen kautta tuttua.