Vuosikokous ja hallitus

Pienperheyhdistyksen vuosikokous pidettiin 28.10.2018 Kutsu lähetettiin yhdistyksen jäsenille. Kokouksessa valittiin kolme uutta jäsentä hallitukseen. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Mona Valtonen. Hallitustyöskentely kiinnosti monia. Erovuorossa olevien tilalle valittiin äänestyksellä Tea Jakobson, Anu Haapanen, Ulla Korhonen ja Johanna Pihlaja. Hallituksessa jatkavat seuraavan vuoden ajan Veronika Honkasalo, Margit Isomäki, Kukka Miikkulainen ja Petri Suominen.

Yhdistyksen kehittyminen ja hyvinvointi tarvitsee innostuneita ihmisiä ja eri alojen osaajia. Jotta jäsenistöllä olisi tietoa ehdokkaista etukäteen, ehdokkuudesta kiinnostuneet voivat kertoa itsestään ja kuvaukset julkaistaan tällä sivulla. Myös kokouksessa voi asettua ehdolle.

Haluaisitko vaikuttaa Pienperheyhdistyksen toimintaan hallituksen jäsenenä? Olisiko sinulla aikaa ja taitoja toimia Pienperheyhdistyksen hallituksessa?

Kerro itsestäsi max 1000 merkillä: Mitä asioita haluaisit ajaa hallituksen jäsenenä? Mikä sinulle on tärkeää? Mitä osaat? Millaista kokemusta sinulla on järjestöjen hallitustyöskentelystä tai muista luottamustoimista? Liitä halutessasi myös kuvasi mukaan ja lähetä: kaisli.syrjanen (at) pienperhe.fi