Vuosikokous ja hallitus

Pienperheyhdistyksen vuosikokous pidettiin 30.10.2022. Kutsu lähetettiin yhdistyksen jäsenille.

Toimikaudelle 2022–2023 hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin erovuorossa olevien tilalle  Heli Framelius ja Tea Jakobson. Hallituksessa jatkavat Antti Ellonen, Maria Heinola, Ulla Korhonen, Nina Lappalainen, Hanna Mäenpää ja Minna Segersvärd. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Taija Liuhto.

Hallituksen tehtävänä on edustaa yhdistystä, käyttää toimeenpanovaltaa ja vastata toiminnanjohtajan kanssa yhteistyössä yhdistyksen taloudesta, hallinnosta ja toiminnan linjauksista.

Yhdistyksen kehittyminen ja hyvinvointi tarvitsee innostuneita ihmisiä ja eri alojen osaajia. Jotta jäsenistöllä olisi tietoa ehdokkaista etukäteen, ehdokkuudesta kiinnostuneet voivat kertoa itsestään ja kuvaukset julkaistaan tällä sivulla. Myös kokouksessa voi asettua ehdolle.

Mukaan Pienperheyhdistyksen hallitukseen

Haluaisitko vaikuttaa Pienperheyhdistyksen toimintaan hallituksen jäsenenä? Olisiko sinulla aikaa ja taitoja toimia Pienperheyhdistyksen hallituksessa?

Kerro itsestäsi max 1000 merkillä: Mitä asioita haluaisit ajaa hallituksen jäsenenä? Mikä sinulle on tärkeää? Mitä osaat? Millaista kokemusta sinulla on järjestöjen hallitustyöskentelystä tai muista luottamustoimista? Liitä halutessasi myös kuvasi mukaan ja lähetä: kaisli.syrjanen(at)pienperhe.fi