Yhden vanhemman sateenkaariperhetreffit

Kaipaan kainaloa- vai kaipaanko kainaloa? -työpaja & illanvietto

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään millaista rakkautta etsit tai haluat? Kuinka paljon yhteiskunnan arvot ja normit sekä kulttuurimme määrittelevät ajatuksia itsestäsi ja rakkaudentarpeestasi? Jos olisit vapaa toisten ihmisten odotuksista ja oletuksista millaisesta tai millaisista suhteista haaveilisit – vai eläisitkö yksin?

Työpajan teemoina mm. kaipaus suhteeseen, sinkkuus, kumppanin tai kumppanien etsiminen ja mahdolliset uusperheen haasteet. Työpaja koostuu luennosta, yhteisistä keskustelusta ja harjoituksista. Työpajan ohjaajana ja teeman alustajana toimii Perhesuhdekeskuksen perhetyöntekijä, pari- ja perhepsykoterapeutti Terhi Väisänen.

Työpajan jälkeen on kahvittelua, minkä jälkeen on mahdollisuus osallistua illanviettoon jossain läheisessä mukavassa baarissa yhdessä Projekti Q -Facebook -ryhmäläisten kanssa. Projekti Q on heteroelämää kokeneiden ("myöhäisheränneiden") sateenkaarikansalaisten oma ryhmä. 

HUOM! Paikka on Sateenkaariperheet ry:n toimisto, Hämeentie 29, 7. krs. Olethan paikalla työpajassa heti klo 15!


Ilmoittaudu työpajaan ja illanviettoon viimeistään 9.12. tästä 

Lastenhoito järjestetään työpajan ajaksi ennakkoon linkin kautta ilmoittautuneille ja illanvieton ajaksi jokainen järjestää lapsenhoidon itse. Työpaja järjestetään yhteistyössä Päksy ry:n kanssa.

Yhteystiedot: riikka.koola@pienperhe.fi)