Tule lapsen kummimummiksi tai -vaariksi

Pienperheyhdistyksen Mummila hakee vapaaehtoisia kummi-isovanhemmiksi yhden vanhemman perheiden lapsille. Kummi-isovanhemmat toimivat kummimummina tai -vaarina yhdelle tai useammalle lapselle. Vaihtoehtoisesti vapaaehtoinen voi toimia myös muissa  vapaaehtoistoiminnan tehtävissä.

Uusia vapaaehtoisia kaivataan ja monet perheet joutuvat odottamaan pitkään lapsen omaa kummimummia tai -vaaria. Mummila toimii pääkaupunkiseudulla.

Mummila-toiminta on kolmen polven toimintaa lapsille, lapsiperheille ja isovanhemmille. Erilaisia perinnejuhlia ja leikkituokioita pidetään säännöllisesti. Isovanhemmille kummilapsineen järjestetään toimintaa ja tapahtumia noin joka toinen kuukausi.

Mummilan tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki yhden vanhemman perheet. Tapahtumien ja juhlien lisäksi tehdään myös retkiä ja kesällä pidetään kesäleiri isovanhemmille lapsineen.

Ihaninta kaikesta on leikkiminen. Missä sitä muualla enää tämän ikäinen pääsisi leikkimään! Hellevi-mummi

Mummilan vapaaehtoisten koulutus 

Lähde mukaan iloiseen toimintaan! Kurssilla perehdytämme vapaaehtoiset Mummila-toiminnan periaatteisiin ja keskustelemme vapaaehtoisten motiiveista, elämäntilanteesta, odotuksista ja perheiden toiveista sekä toimintaan liittyvistä käytännön asioista ja haasteista.

Seuraava kurssi pidetään toukokuussa 2023. Tervetuloa vapaaehtoiseksi!

ti 2.5. klo 18–20

ke 10.5. klo 18–20

Kysy lisää Mummila-toiminnasta ja ilmoittaudu kurssille:

Mummilan ohjaaja Mari Kahri, p. 050 378 0051 tai mummila(a)pienperhe.fi

Kuinka haen lapselleni kummi-isovanhempaa?

Mikäli haluat hakea lapsellesi kummi-isovanhempaa, ota yhteyttä ohjaajaan, tiedot yläpuolella.

Lapsi ja Mummilan mummi istuvat puun päällä metsäretkellä.

Teatteri Tuulahdus esiintyy lasten iloksi

Teatteri Tuulahdus on Pienperheyhdistyksen Mummilan vapaaehtoisten kummi-isovanhempien muodostama teatteriryhmä, joka esiintyy lasten tapahtumissa, juhlissa, kouluissa, päiväkodeissa, vapaaehtoistoiminnan tapahtumissa tehden Mummila-toimintaa tunnetuksi ja edistäen ylisukupolvista toimintaa.

”Tällaista yhdessäolon riemua, sadun lumoa ja taikaa en ole kokenut missään muualla!” Arja-mummi

Mummilan vapaaehtoisten Teatteriryhmä Teatteri Tuulahdus hassuissa pukineissa.

Kysy lisää Teatteri Tuulahduksen esiintymisestä: mummila(a)pienperhe.fi