Lapsen kummi-isovanhemmaksi

Pienperheyhdistyksen Mummila kouluttaa vapaaehtoisia kummi-isovanhemmiksi yhden vanhemman perheiden lapsille. Kummi-isovanhemmat toimivat kummimummina tai -vaarina yhdelle tai useammalle lapselle.

Mummila viettää vuonna 2018 juhlavuottaan, jolloin toiminnan aloittamisesta tulee täyteen 15 vuotta. Tällä hetkellä toiminnassa on mukana noin 90 vapaaehtoista isovanhempaa.

Mummila-toiminta on kolmen polven toimintaa lapsille, lapsiperheille ja isovanhemmille. Erilaisia perinnejuhlia ja leikkituokioita järjestetään säännöllisesti. Isovanhemmille kummilapsineen järjestetään toimintaa ja tapahtumia noin joka toinen kuukausi. Mummilan tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki yhden vanhemman perheet.Tapahtumien ja juhlien lisäksi tehdään myös retkiä ja kesällä pidetään kesäleiri isovanhemmille lapsineen.

”Ihaninta kaikesta on leikkiminen. Missä sitä muualla enää tämän ikäinen pääsisi leikkimään!” Hellevi-mummi

Vapaaehtoisten teatteriryhmä Teatteri Tuulahdus

Teatteri Tuulahdus on Pienperheyhdistyksen Mummilan vapaaehtoisten kummi-isovanhempien muodostama teatteriryhmä, joka esiintyy lasten tapahtumissa, juhlissa, kouluissa, päiväkodeissa, vapaaehtoistoiminnan tapahtumissa tehden Mummila-toimintaa tunnetuksi ja edistäen ylisukupolvista toimintaa.

Ilmoittaudu kurssille tai kysy lisää Mummila-toiminnasta.