Lähde lapsen kummimummiksi tai -vaariksi

Pienperheyhdistyksen Mummila hakee vapaaehtoisia kummi-isovanhemmiksi yhden vanhemman perheiden lapsille. Kummi-isovanhemmat toimivat kummimummina tai -vaarina yhdelle tai useammalle lapselle. Vaihtoehtoisesti vapaaehtoinen voi toimia myös muissa  vapaaehtoistoiminnan tehtävissä. Uusia vapaaehtoisia kaivataan ja monet perheet joutuvat odottamaan pitkään lapsen omaa kummimummia tai -vaaria.

Mummila-toiminta on kolmen polven toimintaa lapsille, lapsiperheille ja isovanhemmille. Erilaisia perinnejuhlia ja leikkituokioita järjestetään säännöllisesti. Isovanhemmille kummilapsineen järjestetään toimintaa ja tapahtumia noin joka toinen kuukausi. Mummilan tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki yhden vanhemman perheet. Tapahtumien ja juhlien lisäksi tehdään myös retkiä ja kesällä pidetään kesäleiri isovanhemmille lapsineen.

Ihaninta kaikesta on leikkiminen. Missä sitä muualla enää tämän ikäinen pääsisi leikkimään!” Hellevi-mummi

Mummilan vapaaehtoisten kurssi 

Lähde mukaan iloiseen toimintaan, jossa pääset auttamaan ja saat hyvää mieltä! Kolmen kerran kurssilla perehdytämme vapaaehtoiset Mummila-toiminnan periaatteisiin.

Ilmoittaudu kurssille tai kysy lisää Mummila-toiminnasta: p. 050 378 0051 tai  mummila(a)pienperhe.fi

Lapsi ja Mummilan mummi istuvat puun päällä metsäretkellä.

Mummila vietti vuonna 2018 juhlavuottaan, jolloin toiminnan aloittamisesta tuli täyteen 15 vuotta

Vapaaehtoisten teatteriryhmä Teatteri Tuulahdus

Teatteri Tuulahdus on Pienperheyhdistyksen Mummilan vapaaehtoisten kummi-isovanhempien muodostama teatteriryhmä, joka esiintyy lasten tapahtumissa, juhlissa, kouluissa, päiväkodeissa, vapaaehtoistoiminnan tapahtumissa tehden Mummila-toimintaa tunnetuksi ja edistäen ylisukupolvista toimintaa.

Mummilan vapaaehtoisten Teatteriryhmä Teatteri Tuulahdus hassuissa pukineissa.

Kysy lisää: mummila(a)pienperhe.fi