Valoa syksyyn -ryhmä aloittaa

  • la 2.10.2021 klo 1315
  • Helsinki

Tunnetko itsesi joskus tai  usein yksinäiseksi? Kaipaatko syvempää yhteyttä toisiin ihmisiin, kuin mikä on arjessasi tällä hetkellä mahdollista?

Ryhmä alkaa lauantaina 2.10. ja kokoontuu klo 13–15. Muut kokoontumiset ovat 9.10., 23.10., 6.11. ja 20.11. Ryhmän tavoitteena on luoda turvallinen tila kohdata toisia ja tukea ryhmäläisten ystävystymistä. Ryhmässä keskustelemme, kirjoitamme  ja teemme erilaisia kehollisia jne. harjoituksia. Mitään ennakkotaitoja et tarvitse, voit tulla ryhmään juuri sellaisena kuin olet. 

Ensimmäisellä viidellä kerralla ryhmää ohjaa Riikka, sen jälkeen ryhmäläiset jatkavat halutessaan kokoontumisia ilman ohjaajaa. Ryhmänaikainen lastenhoito järjestetään 211-vuotiaille lapsille. Ryhmä on ilmainen, mutta lastenhoidon omavastuumaksu on 20 € / viisi kertaa. Mikäli koronarajoitukset jatkuvat, ryhmä kokoontuu osittain ulkona ja/tai pienryhmissä. Myös lapset hoidossa ulkoilevat sään salliessa.

Lisätietoja: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Hae ryhmään ja vastaa samalla kysymyksiin: Millä lailla yksinäisyyden tunne vaikuttaa elämääsi tällä hetkellä? Mitä toivot ryhmältä?

Ilmoittaudu tästä viimeistään 12.9.