Logoterapeuttinen omaelämäkerta -ryhmä alkaa

Kaipaatko hetken hengähdystä arjesta, jossa voisit pohtia omaa elämääsi tarkoitusten, merkitysten ja mielekkyyden kautta kirjoittaen ja keskustellen?

Jokainen meistä haluaa kokemuksia nähdyksi tulemisesta, rakastettuna olemisesta ja mahdollisuudesta rakastaa. Ryhmässä etsitään ihmisen kokoista paikkaa – jokaiselle omaansa sekä pohditaan ihmisarvoa, tarkoituksellisuutta ja omaa elämää monista näkökulmista.

Logoterapeuttinen omaelämäkertaa kirjoitetaan ohjatusti tapaamisten välillä ja tapaamisissa keskustellaan kirjoitetuista asioista logoterapeuttisessa viitekehyksessä.

Logoterapeuttinen viitekehys tarjoaa kasvun mahdollisuuksia, uusia näkökulmia menneeseen, tulevaan ja nykyhetkeen sekä tarjoaa voimavaroja. Logoterapeuttinen omaelämäkerta -ryhmä tarjoaa mahdollisuuden tarkastella elämää tarkoituksia löytäen kokemalla, eri tavoin asennoitumalla, tekemällä ja toimimalla.

Logoterapia on Viktor Franklin kehittämä tarkoituskeskeinen filosofia, jonka perustana on ajatus siitä, että elämällä on aina tarkoitus. Logoterapeuttinen ihmiskäsityksen mukaan ihmisellä on fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen ja henkinen ulottuvuus. Logoterapia keskittyy tarkastelemaan henkistä ulottuvuutta, johon kuuluvat mm. vapaus, vastuu, aito omatunto, tahto tarkoitukseen ja elämän tarkoituksellisuus.

Ryhmä kokoontuu Pienperheyhdistyksen tiloissa (Petter Wetterin tie 6, Helsinki) 7 kertaa:

La 6.1. klo 15.30–17

La 20.1. klo 15–17

La 27.1. klo 15–17

Pe 9.2. klo 17–19 (klo 16.30 alkaen tarjolla keittopäivällinen lapsille ja aikuisille. Ryhmä aloittaa klo 17.00

La 24.2. klo 15–17

La 9.3. klo 15–17

La 16.3. klo 15–17

Ryhmää ohjaa logoterapeutti (LTI) Susa Ruuhilahti, p. 040 544 2272, susanna.ruuhilahti@gmail.com

Ryhmän ajaksi järjestetään lastenhoito. Ryhmä on tarkoitettu yhden vanhemman perheille.

Ilmoittautuminen tästä viimeistään 28.12. 

Varmistus ryhmän toteutumisesta  sähköpostitse 30.12. mennessä.


Ryhmätoiminta-sivulle