Aikuisten teatteriretki Kanneltaloon: “Voi luoja!”-esitykseen

Lähde muiden vanhempien kanssa teatteriin!

”Jumala on ahdistuksen ja epäuskon vallassa, hän tarvitsee terapiaa. Häpeämätön komedia väärinkäsityksistä ja ennakkoluuloista. Psykoterapeuttina toimivan yksinhuoltajan elämä ei sekään ole taivaallisen ihanaa. Ella on moderni, akateemisesti koulutettu ihminen, joka ei usko Jumalaan. Jumalan on taas vaikea uskoa ihmiseen. Potilassuhde on siis perin haastava; lopulta on hyvin epäselvää, kuka terapoi ja ketä. 

Martti Suosalon esittämä Jumala on väsynyt, masentunut, mielensä vähän väliä pahoittava valkoinen, keski-ikäinen mies. Sanna-Kaisa Palon esittämän psykoterapeutti Ellan elämässä on pettymyksiä ja epätoivoa, mutta yksi asia on hänelle varmaa: mihinkään jumalaan hän ei usko; paitsi ehkä itseltään salaa.” 

Ilmoittautuminen on heti sitova, ja omavastuumaksu 12 €/aikuinen tulee maksaa heti vahvistuksen saatuasi. Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 25.1. ja kerro samalla tarvitseeko 2-10-vuotias lapsesi lastenhoitoa teatterin aikana, vai saatko hoidon järjestymään muuten. Lastenhoidosta perimme 5€/lapsi maksun ja se järjestetään Työväenopiston tiloissa Kanneltalossa. Kanneltalo sijaitsee Kannelmäen juna-aseman vieressä.  Esitys kestää 2,5 h eli hyvin iltaunisille lapsille lastenhoito ei sovellu. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa, tarvittaessa arvotaan.  

Ilmoittaudu tästä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠