Liikuntatreffit

PPY Hämeentie 64

Liikuntatreffit: Asahi-kokeilu 

Asahi on Suomessa kehitetty psykofyysinen harjoitusmuoto, jonka avulla keho rentoutuu ja mieli rauhoittuu.  Liikkeet ovat yksinkertaisia, ne tehdään seisten tai istuen ja hengityksellä on tärkeä osuus. Asahi sopii kaikenikäisille ja kaiken kuntoisille, myös niska-, hartia-, selkävaivoista kärsiville, koska liikkeet tehdään itseä kuunnellen. Ohjaajana on vapaaehtoinen Päivi V. Asahiin voit tulla myös yli 14-vuotiaan teinin kanssa.

Asahia kokeillaan lauantaisin 15.2.  ja 22.2. sekä 7.3. ja 14.3. klo 10–11 Hämeentie 64:ssä.

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 1.3.

Samanaikainen lastenhoito järjestetään 1–10-vuotiaille. Mainitse ilmoittautuessasi kumpaan päivään ilmoittaudut ja kerro hoitoon jäävän lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet.  Voit halutessasi osallistua molempiin päiviin (jos ryhmään mahtuu). 

PPY Herttoniemi:

Liikuntatreffit: Levon ja myötätunnon joogaa

Lähde joogaamaan vailla kiirettä tai suorituspaineita. Pienessä ryhmässä tutkiskelevaa, rentouttavaa joogaa, joka sopii kaikille kuntoon katsomatta.  Ryhmä kokoontuu lauantaisin 25.1., 1.2. ja 8.2. klo 10–11 Petter Wetterin tie 6:ssa. Joogaohjaaja: Irma Nikiforow. Samanaikainen lastenhoito järjestetään viereisessä huoneessa, mikäli vähintään kolme perhettä ilmoittautuu. Omavastuu 15 euroa sisältää kolme joogakertaa ja lastenhoidon. 

Ilmoittautumiset ovat jo umpeutuneet.