Tuettu täysihoitoloma Hotelli Nuuksiossa ma-la 31.7.–5.8.

Täysihoitoloma sisältää viisi täysihoitovuorokautta, johon kuuluvat ruokailut: aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Majoitus on perhekoon mukaisissa huoneissa. Yhteistä ohjattua ohjelmaa on kaksi kertaa päivässä, paitsi tulo- ja lähtöpäivänä sekä ryhmämuotoista lastenhoitoa on 27-vuotiaille lapsille 4 x 2 h/ lomajakso.

Hinta: Loman omavastuuosuus 20 €/vrk/aikuinen eli yhteensä 100 €/5 vrk/aikuinen. Alle 16-vuotiaat lapset lomailevat veloituksetta huoltajan tai isovanhemman seurassa.

Hakuaika: 1.2.–31.3. – huom! loma ei näy hakulomakkeella ennen 1.2.

Sähköinen hakulomake:  https://lotu.lomajarjestot.fi/calendar/HYVINVOINT/

Kulkeminen Nuuksioon omatoimisesti ja omalla kustannuksella. Koska lähin bussipysäkki on 2 km päässä, voimme tarvittaessa auttaa kimppakyytien jne. järjestämisessä, mutta vain jos ilmoitat meille saaneesi loman: riikka.koola@pienperhe.fi, 040-640 3756 (ilmoitathan viimeistään 23.6.)

HUOM! Lomajärjestöt saavat tuhansia hakemuksia vuodessa, hakemuksen tekemiseen ja perusteluihin (sosiaaliset, taloudelliset ja terveydelliset perustelut) kannattaa siis käyttää hieman aikaa.

Jos olet viime vuonna ollut Tuetulla lomalla minkä tahansa lomajärjestön kautta, et voi tänä vuonna saada Tuettua lomaa, sillä Tuettu loma on mahdollista saada korkeintaan joka toinen vuosi.

Lisätietoja löydät kunkin lomajärjestön sivuilta, tämän loman osalta:

https://hyvinvointilomat.fi/

Lisätietoja paikasta: www.hotellinuuksio.fi