Teinien vanhempien viikonloppu Kaunissaaressa 29.–31.7.

Jos teinisi pärjää/-vät jo viikonlopun ilman sinua, tule mukaan aikuisten saariviikonloppuun Helsingin edustalle tutustumaan toisiin teinien vanhempiin pe–su 29.–31.7., antamaan ja saamaan vertaistukea ja rentoutumaan saaristotunnelmiin.

Omavastuumaksu on 20 € ja sisältää majoituksen, laivamatkat – meno pe illalla klo 17, paluu su klo 14 tai klo 19 – mikäli tulet ja palaat muun ryhmän kanssa samalla laivalla. (Mikäli tulet/palaat eri laivalla, laivamatkat omakustanteiset). Pienperheyhdistys tarjoaa osallistujaporukalle yhden oman saunavuoron saaren saunassa lauantai-iltana.  Omat ruokansa jokainen osallistuja ostaa, maksaa ja kuljettaa itse. 

Etusijalla viikonlopun viettoon on tänä keväänä Teinien vanhempien ryhmässä (21.4. ja 12.5.) olleilla, mutta mikäli tilaa on, myös muut voivat ilmoittautua. 

Ilmoittaudu tästä viimeistään 29.5. ja vastaa kaikkiin kysymyksiin. 

Vahvistuksen ja laskun omavastuumaksusta saat 24.5. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova, emmekä voi palauttaa omavastuumaksua, mikäli myöhemmin peruutat osallistumisesi. Ilman sairaustodistusta tehdyistä tai peruuttamattomista poisjäänneistä joudumme valitettavasti laskuttamaan viikonlopun todelliset kustannukset, jotka ovat n. 50- 80 €/osallistujaa kohden.