Talvilomaretki Viron Otepäähän 18.–22.2.

Perinteinen vuoden 2019 hiihtolomaretki tehdään jälleen Otepäähän.Pühajärven Puhkekeskus on Etelä-Virossa, noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitseva, nykyaikainen hotelli/terveyskeskus. Hotellin yhteydessä on myös uima- ja keilahalli.  Lapsille ja aloittelijoille sopivat rinteet sijaitsevat muutaman kilometrin päässä hotellista, hyvät murtomaahiihtoladut lähtevät hotellin pihalta. Välineiden vuokraaminen ja hissiliput ovat halvempia kuin Suomessa. Hiihdon ja laskettelun lisäksi tarjolla on aikuisille samaan hintaan erilaisia hoitoja. Läheltä löytyy myös ratsutila, joten tekemistä varmaan löytyy kaikille.

Vapaaehtoinen retkiohjaaja auttaa käytännön asioissa esim. kuljetusten tilaamisessa laskettelupaikalle. Retkeläiset voivat keskenään sopia lastenhoidoista vastavuoroisesti esim. hoitojen aikana.

Matkaan lähdetään maanantaina 18.2. aamulla ja paluu on perjantaina 22.2. illalla.

Hinnat: aikuinen 230 €, lapsi 13–17-v. 170 €, lapsi 4–12-v. 80 € (lapsen hinta määräytyy matkustusajankohdan iän mukaan) lapsi alle 4-v. 0 €.  Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 100 €.

Hintaan sisältyy laivamatkat, bussikuljetukset, majoitus kahden hengen huoneissa (lapselle mahd. lisävuode), aamiainen ja lounas, uimahallin, saunan ja kuntosalin vapaa käyttö niiden aukiolo aikoina sekä yhteensä 8 rentouttavaa hoitoa.  (neljä hoitoa kummastakin valikoimasta ja hoidot on tarkoitettu 13 vuotta täyttäneille)

Valikoima A (neljä hoitoa): hierontasänky, hierontatuoli, hierontakylpy erilaisilla uutteilla, jalkakylpy erilaisilla uutteilla, suolakamari (30 min), solarium 5 min, infrapunasauna (20 min), kävelysauvat (3 tunniksi)

Valikoima B (neljä hoitoa): hieronta (20 min), hierontakylpy erilaisilla uutteilla, jalkakylpy erilaisilla uutteilla, lämmin savihaude (selälle, olkapäiden alueelle, lanteille tai polville), paikallinen turvehoito, parafiinihoito käsille, parafiinihoito jaloille, kylmä parafiini kääre

Mukaan mahtuu 40 henkilöä ja etusijalla ovat ne, jotka eivät aikaisemmin ole olleet mukana.

Ilmoittautuminen tästä viimeistään 3.12. 

Jos halukkaita tulee enemmän kuin on paikkoja, arvomme lähtijät. Odota siis vahvistusta, jonka lähetämme viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

HUOM!  Varausmaksu on 20 € / henkilö, joka maksetaan vahvistuksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 11.12.2018. Maksutili on OP FI 64 5541 2820 0030 29 ja viite on 2477. Varausmaksua ei tarvitse maksaa alle 4 vuotiaista. Loppumaksu tulee maksettavaksi 7.1.2018.

Lisätietoja: www.pyhajarve.com  www.kuutsemae.ee   www.otepaa.ee