Syysloman salapoliisileiri 17.–19.10.

Salapoliisileiriläiset ovat ansiokkaasti ratkaisseet rötöksiä jo useilla leireillämme.  Syyskausi tuo tullessaan uudet rötökset, joten nyt on aika hakea syyslomatiimiimme!

Leiri on suunnattu erityisesti 7-10-vuotiaille salapoliiseille, mutta myös ikääntyneemmät hakijat huomioidaan. Leiri alkaa aamuisin päämajallamme Herttoniemessä, sen jälkeen siirrymme sinne minne tutkimukset meidät johdattavat. Iltapäivisin palaamme takaisin päämajalle, jossa leiri päättyy klo 17 mennessä.

Hakijoilta toivomme seuraavia ominaisuuksia: kiinnostusta salapoliisin työtä kohtaan, hyviä ryhmätyötaitoja, kykyä ottaa ohjeita vastaan tutkinnanjohtajalta, sisukkuutta työskennellä myös hankalissa olosuhteissa (räntäsade, pitkät kävelymatkat hankalassa maastossa ym.), pitkäjänteisyyttä, hyviä hermoja ja huumorintajua.

Hakijan eduksi katsomme mm. seuraavia asioita: hyvät ulkoiluasusteet (ulkokengät, sadevaatteet), luku- ja kirjoitustaito, erityistaidot (esim. lasernäkö, koodien murtaminen, ajatusten luku).

Leirin hinta on 25 € / lapsi. Leirillä tarjoamme lounaan ja välipalan.

Haethan mukaan tiimiimme 31.8. mennessä. Syyskuun alussa saat vahvistuksen leiripaikasta ja leirimaksu (25 € / lapsi) tulee maksettavaksi 15.9. mennessä.