Salapoliisiseikkailuleiri koululaisille Paloheinässä 7.–11.6

Oletko kiinnostunut arvoituksista? Suhtaudutko intohimoisesti pulmallisiin tehtäviin? Oletko ulkoilmaihminen, jolle kulkeminen kivikkoisilla poluilla, ojanpohjien tutkiminen ja hankalakulkuisen maaston haravoiminen kesäkuisessa rankkasateessa tai lumimyrskyssä tuottaa suurta nautintoa? 

Jos vastasit myöntävästi, voit olla etsimämme henkilö! Hae mukaan salapoliisitiimiin, joka ratkoo Ylikonstaapeli  Vasaman johdolla vielä ratkaisemattomia rötöksiä.

Palvelukseen haetaan erityisesti 7–10-vuotiaita, mutta myös iäkkäämmät hakijat huomioidaan. Tehtävä alkaa aamuisin klo 10 ja päättyy klo 15. Työnantaja tarjoaa keittolounaan ja välipalan päivän aikana ja viikon ajalta veloitamme ruokailusta 25 € / osallistuja.  

Huomioitahan että tutkimuksia tehdessämme saatamme joutua kävelemään pitkiäkin matkoja, emmekä voi vaikuttaa sääolosuhteisiin. Toivomme, että omistat tutkijalle tarpeelliset varusteet: hyvät kengät ja säänmukaisen vaatetuksen. Omat sadevaatteet lasketaan eduksi.

Laita hakemukseesi perustelut miksi juuri sinun pitäisi tulla valituksi tehtävään. Kesäkuun alun leireille haetaan saman linkin kautta.  Merkitse ensisijainen leiritoive tai voit ruksata kohdan: kumpi tahansa leiri käy. Tehtävään valitsemme max. 10 salapoliisiseikkailijaa.

Ilmoittaudu tästä 24.5. mennessä