Salapoliisiseikkailu to 23.2. ja pe 24.2,

Ylikonstaapeli Vasama on jälleen pulassa ja hakee avukseen salapoliiseja erästä viheliäistä rötöstä ratkaisemaan!  Tällä kertaa haemme salapoliiseiksi erittäin nopeita, tarkkanäköisiä ja hyvällä ongelmanratkaisukyvyillä ja ryhmätyötaidoilla varustettuja henkilöitä, sillä rötöksen ratkaisemiseen on aikaa vain 2 päivää!!

Hakijan eduksi lasketaan: keskittymiskyky, taito kulkea parijonossa, luku ja kirjoitustaito (ei pakollinen), hakija kykenee työskentelemään haastavissa olosuhteissa (vesisade, lumituisku ym.) ja osaa pukeutua säänmukaisesti, hakija muistaa pitää huolen omista tavaroistaan ja käydä tarvittaessa vessassa. Myös erityistaidot kuten koodaus, koodien murtaminen, superkuulo ja röntgenkatse ovat toivottavia, muttei pakollisia.  

Jos tunnistat itsesi edellisestä kuvauksesta ja olet 712-vuotias, hae mukaan tiimiimme!

Työskentelemme molempina päivinä klo 10.0015.30 välisen ajan, mutta ylityömahdollisuus on neuvoteltavissa (n. klo 8 alkaen ja päättyen klo 17). Päivän aikana yritämme ehtiä nauttimaan välipalan ja lounaan.

Tutkimukset saattavat johdattaa meidät kulkemaan kaupungilla eri kohteissa, joten jos sinulla on voimassa oleva HSL:n matkakortti, otathan sen mukaasi. (Niille lapsille, joilla ei ole matkakorttia, hankimme päiväliput.)

Leiriä ohjaa Mari Kahri ja Liisa Kallioinen Pienperheyhdistyksestä sekä Mummilan vapaaehtoiset isovanhemmat.

Leirin hinta: 20 €/ lapsi.

Ilmoittaudu tästä 9.2. mennessä