Pienperheyhdistyksen tuettu perheloma Yyteriin 27.7. –1.8.

Perheloma Yyterin kylpylähotellissa on tarkoitettu kaikille yhden vanhemman perheille (ei tarvitse olla PPY:n jäsen). Tuetun loman voi saada vain joka toinen vuosi. Hakemiseen ja perusteluihin kannattaa varata jonkun verran aikaa, koska Hyvinvointilomat saa paljon hakemuksia ja tälle lomalle pääsee mukaan noin 10 perhettä.

Loman hakuaika on 1.2.–31.3.2020. Hae lomalle sähköisellä lomakkeella 1.2.-31.3. välisenä aikana.

Sähköinen hakulomake

Hakemukset käsitellään ja päätökset tehdään Hyvinvointilomien toimistolla, he lähettävät lomalle valituille kutsukirjeen ja laskun. 

Lomalle lähtevän on maksettava lasku (omavastuuosuus) Hyvinvointilomien tilille eräpäivään mennessä. Loman omavastuuosuus on 25 €/vrk/aikuinen eli yhteensä 125 €/aikuinen. Alle 16-vuotiaat lapset lomailevat huoltajan seurassa veloituksetta. Omavastuuhinta sisältää: viisi täysihoitovuorokautta  (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala), majoitus kahden hengen huoneissa tai mahdollisuuksien mukaan perhehuoneissa, yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivänä, lapsiperhelomilla 2 x 2 tunnin lastenhoito 36 vuotiaille ryhmähoitona.

Mikäli saat loman, ilmoitathan siitä myös Pienperheyhdistykseen: riikka.koola(at)pienperhe.fi

Lisätietoja paikasta: www.yyterinkylpylahotelli.fi

Matkat ovat omakustanteiset ja omatoimiset, esim. Onni-bussilla pääsee Poriin edullisesti ja paikallisbussi vie Porin keskustasta Yyteriin.