Painopistepäivät Hauholla 12.–14.8.

Yhdistyksen toiminta riippuu jäsenistä ja osallistujista. Tule mukaan yhteiseen keskusteluun kuluvan vuoden toiminnasta, vaikuttamisaiheista, toimintasuunnista ja ajatuksista vuodelle 2023. Painopistepäivillä mietimme siis ensi vuoden toiminnan linjoja ja painopisteitä. Päivien koostetta käytetään työyhteisön ja hallituksen ryhtyessä alkusyksystä kirjoittamaan yhdistyksen toimintasuunnitelmaa ensi vuodelle. Osallistumisesi on siis todella tärkeää! Painopistepäivät on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. 

Päivillä Kaisli Syrjänen ja Riikka Koola esittelevät v. 2021 ja alkuvuoden toimintaa keskustelun pohjaksi ja eri menetelmin porukassa jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä toiminnasta sekä sen kehittämisestä. 

Lapsille on omaa ohjelmaa aikuisten keskustelujen aikana. Keskusteluiden lisäksi viikonloppuun kuuluu saunomista, uimista ja ulkoilua. Päivien aikana on kuusi 1,5–2,5 keskustelukokonaisuutta. Näistä neljään voit osallistua myös etäyhteydellä. Ilmoittaudu linkistä myös siinä tapauksessa, että et ole lähdössä Hauholle, mutta haluat olla keskusteluissa mukana. 

Yhteiskuljetus lähtee pe klo 17 Helsingistä ja ohjelma päättyy sunnuntaina lounaan jälkeen klo 12.30, jolloin bussi lähtee Helsinkiin.  

Päivien omavastuuhinta on 30 €/perhe, joka sisältää tilausbussikuljetuksen Kiasman edestä Hauholle ja takaisin sekä majoituksen, ohjelman ja ruoat pe iltapalasta su lounaaseen.   

Ilmoittaudu viimeistään 12.5. 

Su 4.7. jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista veloitamme päivien todelliset kustannukset 125 €/osallistuja iästä riippumatta. 

Painopistepäivillä mietimme yhdessä mm. seuraavia kysymyksiä: 

- Miten korona-aika ja rajoitukset ovat vaikuttaneet yhden vanhemman perheisiin? 

- Miten  yhdistys on vastannut tarpeisiin? Mitä tulisi tehdä seuraavaksi? 

- Mikä nykyisessä yhdistyksen toiminnassa on sellaista, minkä painoarvoa tulee jatkossa vahvistaa? Entä sellaista, minkä painoarvoa tulee jatkossa vähentää? 

- Mitä toiminnastamme puuttuu, mitä uutta meidän tulisi luoda? 

- Mitä tuloksia ja vaikutuksia toiminnalla on saatu aikaiseksi? 

Vahvistusviesti tulee viimeistään 17.6. sähköpostista kaisli.syrjanen(at)pienperhe.fi tai riikka.koola(at)pienperhe.fi, seuraa siis sähköpostiasi (myös roskapostia) ilmoittautumisajan päätyttyä.