Omatoimilomalle Kesäkoti Kallioniemeen 5.–10.6., 3.–8.7. tai 1.–11.8.

Kesäkoti Kallioniemi sijaitsee pienessä Katrineholmin saaressa Sipoossa. Lomalaiset voivat harrastaa lomalla monipuolisesti, mm. uida, saunoa, kalastaa ja pelata erilaisia pihapelejä. Sadepäivän ratoksi saaresta löytyy iso kirjasto ja lautapelejä. Yöpyminen 100 vuotta vanhoissa kesähuviloissa on jo elämys itsessään. Ruokahuollosta vastaa saaren emäntä, jonka valmistamia aterioita voi ostaa edullisesti (ei elokuussa). Perheet voivat myös halutessaan laittaa omatoimisesti ruokaa kesäkeittiössä. 

Hinta: Huone on koosta riippumatta todella halpa ja maksaa vain  10 €/ vrk. Ostoruokailut ruokalasta omakustannehintaan edullisesti.

Varaa loma omalle perheellesi suoraan Kallioniemestä s-postilla (samalla voit kysyä lisätietoja): info@kesakotikallioniemi.fi

Mahdolliset ajankohdat:

5–10.6.2023 sekä 3–8.7.2023 kesä–heinäkuussa Kallioniemen keittiö-ruokala on auki, ja silloin lomailijat voivat ostaa aamiaista, lounasta, päiväkahvia ja päivällistä omakustanne hintaan. Vanhemmat maksavat ruuasta ja lapset syövät silloin ilmaiseksi. Voit myös valmistaa ruuat itse kesäkeittiössä.

1.–11.8. keittiö ei ole auki, eikä voi ostaa aterioita, mutta voit tuoda omat ruokatarpeet mukanaan ja valmistaa itse ruoat kesäkeittiössä.

Kesäkeittiö on lomalaisten käytössä koko loma ajan. Huoneissa ei ole jääkaappia, mutta molempien majoitustalojen kuistilla on yksi yhteisjääkaappi. Mökeissä on oma jääkaappi.

Huoneita on tarjolla yhden hengen huoneesta viiden hengen huoneeseen. Isommalle perheelle löytyy kolmen huoneen kokonaisuus omalla sisäänkäynnillä. Tarjolla on myös muutamia pikkumökkejä 1 hengen mökistä 4 hengen mökkiin.

Saunan jälkeen on mahdollista grillata sopimuksen mukaan sekä yhteisessä paviljonkitilassa voi paistaa makkaraa.

Kulkeminen: Helsingin julkisella liikenteellä (seutulippu) Karhusaaren satamaan, josta kesäkodin oma lautta hakee vieraat Katrineholmin saareen.

Kuvia Kallioniemestä löydät täältä