Omakustannusleiri Otepäähän 7.–11.7.

Pühajärven Puhkekeskus on Etelä-Virossa, noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitseva, nykyaikainen hotelli/terveyskeskus, jossa löytyy tekemistä kaikille. Hotellin yhteydessä on myös uima- ja keilahalli. Lisäksi tarjolla on aikuisille samaan hintaan erilaisia hoitoja. Voit myös pulahtaa uimaan Pyhäjärveen. Läheltä löytyy myös ratsutila. 

Matkaan lähdetään sunnuntaina 7.7. aamulla ja paluu on torstaina 11.3. illalla. Retkelle lähtee vapaaehtoinen retkiohjaaja, joka auttaa käytännön asioissa. 

Hinnat: aikuinen 260 €, lapsi 13–17-v. 240 €, lapsi 4–12-v. 100 € (lapsen hinta määräytyy matkustusajankohdan iän mukaan) lapsi alle 4-v. 0 €.  Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 100 €.

Hintaan sisältyy laivamatkat, bussikuljetukset, majoitus kahden hengen huoneissa, aamiainen ja lounas, uimahallin, saunan ja kuntosalin vapaa käyttö niiden aukiolo aikoina sekä yhteensä 8 rentouttavaa hoitoa 13 vuotta täyttäneille, neljä hoitoa kummastakin valikoimasta. 

Valikoima A: hierontasänky, hierontatuoli, hierontakylpy erilaisilla uutteilla, jalkakylpy erilaisilla uutteilla, suolakamari (30 min), solarium 5 min, infrapunasauna (20 min), kävelysauvat (3 tunniksi)

Valikoima B: hieronta (20 min), hierontakylpy erilaisilla uutteilla, jalkakylpy erilaisilla uutteilla, lämmin savihaude (selälle, olkapäiden alueelle, lanteille tai polville), paikallinen turvehoito, parafiinihoito käsille, parafiinihoito jaloille, kylmä parafiinikääre

Mukaan mahtuu 40 henkilöä ja etusijalla ovat ne, jotka eivät aikaisemmin ole olleet mukana. Ilmoittautuminen viimeistään 28.4. tästä

HUOM!  Varausmaksu on 20 € / henkilö, joka maksetaan vahvistuksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 3.5. Maksutili on OP FI 64 5541 2820 0030 29 ja viite on 2477. Varausmaksua ei tarvitse maksaa alle 4 vuotiaista. Loppumaksu tulee maksettavaksi 31.5.

Lisätietoja: www.pyhajarve.com  www.kuutsemae.ee   www.otepaa.ee