Nuorten viikonloppu 15.–17.2.

Tunnetko eroperheen nuoren (n. 13–18v), joka olisi kiinnostunut tuomaan esille nuorten näkökulmaa eroperheiden asioissa? Ensi- ja turvakotien liitto ry järjestää yhteistyössä useiden muiden järjestöjen kanssa Nuorten viikonlopun Sipoon Sopukassa ja toivoo osallistujiksi sellaisia eroperheiden nuoria, joilla on säännöllinen kontakti kumpaankin vanhempaan.

Viikonloppuleiri tarjoaa mukavaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, luovia juttuja ja yhdessä koostamme viestiä ammattilaisille ja vanhemmille liittyen vanhempien väliseen yhteistyöhön eron jälkeen. Toiminta leirillä on ammattilaisten  ohjaamaa.

Leiri on sinulle maksuton ja kiitokseksi osallistumisesta saat myös leffaliput ja todistuksen osallistumisesta. Huomioithan, että leiriviikonloppu on Etelä-Suomen hiihtoloman ensimmäinen viikonloppu.

Katsotaan kuljetukset yhdessä esim. Itäkeskuksesta. Leiri alkaa pe 15.2. alkuillasta ja päättyy su 17.2. iltapäivällä. Leiriläisten pitää olla mukana koko leiriaika ja osallistua yhteiseen ohjelmaan. Mukaan pääsee 2–3 nuorta.

Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedot viimeistään 17.1. Petriinalle: petriina.perkiomaki@pienperhe.fi Huom! vanhemmalta tarvitaan lupa.