Lapsiperheloma Lautsian kartanossa 12.7.–17.7.

Pienperheyhdistyksen tuettu lapsiperheloma haku alkaa helmikuussa

Kenelle: kaikille yhden vanhemman perheille, ei tarvitse olla PPY jäsen. Tuetun loman voi saada vain joka toinen vuosi. Hakemiseen ja perusteluihin kannattaa varata jonkun verran aikaa, koska Hyvinvointilomat saa paljon hakemuksia ja tälle lomalle pääsee mukaan n. 10 perhettä.

Loman hakuaika: 1.2.31.3.2021

Hae lomalle sähköisellä lomakkeella, joka aukeaa 1.2. Hakulomake sulkeutuu 31.3., sen jälkeen hakeminen ei ole mahdollista.

Sähköinen hakulomake 

Hakemukset käsitellään ja päätökset tehdään Hyvinvointilomien toimistolla, ja he lähettävät lomalle valituille kutsukirjeen ja laskun.

Lomalle lähtevä maksaa laskun (omavastuuosuus) Hyvinvointilomien tilille eräpäivään mennessä. Loman omavastuuosuus 20 €/vrk/aikuinen eli yhteensä 100 €/aikuinen. Alle 16-vuotiaat lapset lomailevat huoltajan seurassa veloituksetta. 

Omavastuuhinta sisältää: viisi täysihoitovuorokautta  (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala), majoitus perhekoon mukaisissa huoneissa, yhteistä ohjattua ohjelmaa kaksi kertaa päivässä paitsi tulo- ja lähtöpäivänä, ryhmämuotoista lastenhoitoa 2–7-vuotiaille lapsille 4 x 2  tuntia lomajakson aikana.

HUOM! Mikäli saat loman, ilmoitathan siitä myös Pienperheyhdistykseen: riikka.koola(at)pienperhe.fi – tarvitsemme tiedon mm. yhteiskuljetusten järjestämiseksi pk-seudulta/Hämeenlinnasta.  Mikäli et ole ilmoittanut meille saaneesi paikan lomalta viimeistään 27.6., emme voi taata perheellesi kyytiä.

Mikäli haluaisit hakea lomalle vapaaehtoiseksi ohjaajaksi, ota yhteyttä Riikkaan tammi-helmikuussa.

Lisätietoja paikasta: http://www.lautsia.fi/

http://www.lautsia.fi/ohjelmapalvelut/