Kallioniemen perheleiri Sipoon saaressa 30.6.–2.7.

Jo perinteeksi muodostunut perheleiri Kallioniemessä järjestetään Katariinan saaressa keskiviikkoaamusta perjantai-iltaan. Leiri on perheleiri eli jokainen vanhempi on vastuussa omista lapsistaan/nuoristaan koko leirin ajan. Turvallisuussyistä leiri on tarkoitettu yli 4-vuotiaille lapsille vanhempineen. Parhaiten leiri sopii n. 7-12-vuotiaille.  Leirillä toimitaan pääsääntöisesti yhdessä lasten kanssa, ja ohjelma on suunniteltu siten, että lapset toimivat oman vanhemman kanssa, eikä leirillä ole järjestettyä lastenhoitoa. Pienperheyhdistyksestä mukana ovat Riikka ja Tiia.

Leirillä yövytään kahdessa vanhassa puuhuvilassa, jossa jokaisella perheellä on oma huone. Ruokailut ovat erillisessä rakennuksessa ja suihkuun pääsee saunan yhteydessä. Saaressa on ulkovessat.

Leirille lähdetään Sipoon Karhusaaren rannasta venebussikuljetuksella keskiviikkoaamupäivällä. Matkat Karhusaareen ovat omatoimiset ja omakustanteiset (bussilla pääsee n. 700 m päähän). Lemmikkieläimiä ei voi ottaa mukaan. Leirin omavastuuhinta on 40 €/perhe, sisältäen majoituksen, perheohjelman, ateriat ke lounaasta pe päivälliseen ja venebussimatkat saarelle.

Mikäli hakijoita on paljon, osallistujat valitaan sosiaalisin, taloudellisin ja terveydellisin perustein eli muista perustella miksi juuri sinun perheesi tarvitsee tätä leiriä. Etusija on vähemmän osallistuneilla ja perheillä, jotka eivät ole Kallioniemessä olleet aiemmin. Perheiden määrä riippuu leirin ajankohtana voimassa olevista koronarajoituksista.

Lisätietoja leiripaikasta  http://www.kesakotikallioniemi.fi/web/

Huom! Leiri järjestetään, mikäli koronarajoitukset ovat lieventyneet tarpeeksi kesäkuun loppuun mennessä.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 9.6. ja muista vastata kaikkiin kysymyksiin.