Kallioniemen perheleiri Sipoon saaressa 29.6.–pe 1.7.

Jo perinteeksi muodostunut perheleiri järjestetään Katariinan saaressa keskiviikkoaamusta perjantai-iltaan. Leiri on perheleiri eli jokainen vanhempi on vastuussa omista lapsistaan/nuoristaan koko leirin ajan. Turvallisuussyistä leiri on tarkoitettu yli 4-vuotiaille lapsille vanhempineen. Parhaiten leiri sopii n. 7-12-vuotiaille.  Leirillä toimitaan pääsääntöisesti yhdessä lasten kanssa, ja ohjelma on suunniteltu siten, että lapset toimivat oman vanhemman kanssa, eikä leirillä ole järjestettyä lastenhoitoa. 

Leirillä yövytään kahdessa vanhassa puuhuvilassa (jokaisella perheellä on oma huone), ruokailut ovat erillisessä rakennuksessa ja suihkuun pääsee saunan yhteydessä. Saaressa on ulkovessat. 

Leirille lähdetään Sipoon Karhusaaren rannasta keskiviikkoaamupäivällä (venebussikuljetus), matkat Karhusaareen ovat omatoimiset ja omakustanteiset (bussilla pääsee n.700 m päähän). Lemmikkieläimiä ei voi ottaa mukaan. Lapset ovat oman vanhemman vastuulla koko leirin ajan.  

Leirin omavastuuhinta on 50 €/perhe, sisältäen majoituksen, perheohjelman, ateriat ke lounaasta pe päivälliseen ja venebussimatkat saarelle 

Mikäli hakijoita on paljon, osallistujat valitaan sosiaalisin, taloudellisin ja terveydellisin perustein eli muista perustella miksi juuri sinun perheesi tarvitsee tätä leiriä. Etusija on vähemmän osallistuneilla ja perheillä, jotka eivät ole Kallioniemessä olleet aiemmin. Perheiden määrä riippuu leirin ajankohtana voimassa olevista koronarajoituksista. 

Lisätietoja leiripaikasta  http://www.kesakotikallioniemi.fi/web/ 

Ilmoittaudu tästä viim. 16.3. ja muista vastata kaikkiin kysymyksiin.