Hiihtolomaretki Otepäähän 20.–24.2.2023 

Lähde Pienperheyhdistyksen perinteiselle hiihtolomaretkelle Otepäähän! Pühajärven Puhkekeskus on Etelä-Virossa, noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitseva, nykyaikainen hotelli/terveyskeskus. Hotellin yhteydessä on myös uima- ja keilahalli.  Lapsille ja aloittelijoille sopivat rinteet sijaitsevat muutaman kilometrin päässä hotellista, hyvät murtomaahiihtoladut lähtevät hotellin pihalta. Hiihdon ja laskettelun lisäksi tarjolla on aikuisille erilaisia hoitoja, jotka kuuluvat pakettihintaan. Läheltä löytyy myös ratsutila. 

Pühajärve Spa & Holiday Resort

Retkeläisten apuna on vapaaehtoinen retkiohjaaja, joka auttaa käytännön asioissa esim. kuljetusten tilaaminen laskettelupaikalle. Matkalaiset voivat keskenään sopia lastenhoidoista vastavuoroisesti esim. hoitojen aikana. 

Matkaan lähdetäänmaanantaina 20.2. aamulla ja paluu on perjantaina 24.2. illalla. 

Hinnat: aikuinen 230 €, lapsi 13–17 v. 170 €, lapsi 4–12 v. 100 € (lapsen hinta määräytyy matkustusajankohdan iän mukaan) ja lapsi alle 4-v. 0 €.   
Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 100 €. 

Hintaan sisältyy laivamatkat, bussikuljetukset, majoitus kahden hengen huoneissa (lapselle mahd. lisävuode), aamiainen ja lounas (3x), uimahallin, saunan ja kuntosalin vapaa käyttö niiden aukiolo aikoina sekä yhteensä 8 rentouttavaa hoitoa (2 x puolihieronta, 2 x yrttikylpy, kylmä parafiinikääre, lämmin savihaude, suolakamari, parafiinihoito käsille; ei lapsille).
 
Sitova ilmoittautuminen tästä viimeistään 8.1.2023 

Jos halukkaita tulee enemmän kuin on paikkoja, arvomme lähtijät. Odota siis vahvistusta, jonka lähetämme viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. 

HUOM!  Varausmaksu on 20 € / henkilö, joka maksetaan heti vahvistuksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 19.1.2023. Maksutili on OP FI 64 5541 2820 0030 29 ja viite on 2477. 

Varausmaksua ei tarvitse maksaa alle 4 vuotiaista. Loppumaksu tulee maksettavaksi 26.1.2023. Huomioithan myös, että jos varausmaksua ei ole maksettu ko. päivään mennessä, paikka annetaan jonossa oleville. 

Lisätietoja: www.pyhajarve.com  www.kuutsemae.ee   www.otepaa.ee