Evon vaellusleiri aikuisille ja 10–18-vuotiaille

Lähde toisten kivojen perheiden kanssa vaellusreissuun Hämeen Evolle ma-pe 27.6.–1.7. Yövymme Rieska-kämpässä. Päivät vietämme samoillen kauniissa metsissä, joka päivä kävelyä tulee 7–15 km. Ruoat tehdään yhdessä, joko metsässä tai kämpällä. Etusijalla perheet, jotka eivät ole olleet PPY:n vaellusleireillä aiemmin, vapaaehtoiseksi voi hakea aiemmin ollut ja vaelluskokemusta omaava.

Omavastuuhinta on 90 €/hlö aikuiset ja 60 €/10–14-vuotiaat lapset/nuoret. Ilmoittautuminen on sitova maksettuasi varausmaksun 30 €/hlö 1.3. mennessä (maksutiedot saat vahvistusviestissä). Loppumaksu erääntyy huhtikuussa. Omavastuuhinta sisältää yöpymisen Rieska-kämpässä ma-pe (omat vuodevaatteet) sekä ruokatarvikkeet aamiaiselle, lounaalle, välipalalle ja illalliselle. Huoneet ovat 2–5 hengen huoneita ja niitä on huvilassa 4, joten varauduthan jakamaan huoneesi toisen perheen kanssa. Mukana ei ole Pienperheyhdistyksen työntekijää, joku osallistujista toimii vapaaehtoisena (voit ilmoittaa kiinnostuksesi ilmoittautumislomakkeen lopussa).

Huom! Järjestämme yhteiskuljetuksen, mikäli vähintään 2 perhettä sitä tarvitsee, ja leiriläisten joukosta löytyy vapaaehtoinen kuski ajamaan PPY:n pikkubussia. 

Ilmoittaudu tästä 7.4. mennessä ja vastaa kaikkiin kysymyksiin. Ilmoittautuneet saavat lisätietoja maaliskuussa. 

Lisätietoa alueesta: https://www.luontoon.fi/evo

Lisätietoja majoituspaikasta:  https://www.lomarengas.fi/mokit/hameenlinna-rieska-10578