Aluevaalikampanjan suunnittelu Hauholla 19.–21.11.

Aluevaalit järjestetään tammikuussa 23.1.2022. Aluevaaleissa valitaan 21 hyvinvointialueen aluehallitusten kokoonpano. Hyvinvointialueen tehtäviä ovat sosiaali- ja terveyspalveluiden ja pelastustoimen järjestäminen. 


Näitä palveluita ovat:
-        sosiaalihuollon palvelut, kuten sosiaaliohjaus ja sosiaalinen kuntoutus

-        avoterveydenhuollon palvelut (mm. terveyskeskuksen vastaanottopalvelut ja ennaltaehkäisevät neuvolapalvelut)

-        sairaalapalvelut

-        suun terveydenhuolto

-        mielenterveys- ja päihdepalvelut

-        lastensuojelu

-        vammaispalvelut

-        ikäihmisten asumispalvelut

-        kotihoito

-        pelastustoimi

Sillä on väliä kuka em. asioista päättää, joten aluevaalikampanjointi on siksi tärkeää! 

Helsinki ei kuulu mihinkään hyvinvointialueeseen, vaan kaupunki vastaa jatkossakin näiden palveluiden järjestämisestä itse. Helsinkiläiset eivät siksi äänestä aluevaaleissa. Jos siis asut muualla kuin Helsingissä, aluevaalit koskettavat sinua. Tule mukaan suunnittelemaan kampanjaa!

Pienperheyhdistys järjestää Hauhon lomakeskuksessa työpajan 19.11.-21.11.2021, jossa luomme yhdessä aluevaalikampanjalle suuntaviivat. Tule rohkeasti mukaan vaikuttamaan! 

Hauhon lomakeskus sijaitsee osoitteessa Akkijärventie 221, 14770 Eteläinen. Sijainti on 25 km Hämeenlinnan keskustasta, 130 km Helsingistä. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään Hauholle yhteiskuljetuksen, riippuen osallistujamäärästä ja osallistujien sijainnista. Tiedotamme tästä myöhemmin.

Keskustelemme päivien aikana aluevaaleja koskevista asioista ja työskentelemme kampanjasuunnitelman parissa. Lapsille on omaa ohjelmaa aikuisten keskusteluiden aikana. Keskusteluiden lisäksi viikonloppuun kuuluu saunomista, ulkoilua ja mukavaa yhdessäoloa!

Päivien omavastuuhinta on 30 €/perhe. Ilmoittaudu tästä viimeistään 25.10. 

Vahvistusviesti tulee viimeistään 28.10. sähköpostiosoitteesta kaisli.syrjanen(at)pienperhe.fi. Seuraathan sähköpostissasi myös roskapostia.