Liikuntatreffit 25.5.

YVPL ja Pienperheyhdistys järjestävät yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa yhden vanhemman perheille suunnatun liikuntatreffitoiminnan starttipäivän lauantaina 25.5. klo 16.30-19.00. Tarkoituksena on tuoda yhteen liikkumisesta innostuneita vanhempia, suunnitella liikunnan ympärille rakentuvaa vertaistuellista toimintaa, keskustella arjessa liikkumisen mahdollisuuksista ja haasteista sekä tietysti viettää hauskaa aikaa ulkoillen. Ajatuksena on lähteä lenkille koko perheen voimin joskin lastenhoito on järjestetty Pienperheyhdistyksen tiloissa sitä tarvitseville. 

Illassa mukana vapaaehtoinen, joka on tottunut sovittamaan yhteen lapsiperhearjen ja aktiivisen urheilun, sekä onnistunut löytämään erilaisia tapoja liikkua myös yhdessä lasten kanssa.  Voimme järjestää juoksurattaat tapahtuman ajaksi lainaan ainakin kolmelle ensimmäiselle ilmoittautuneelle, jos lajin kokeileminen houkuttelee.

Päivän ohjelma:

klo 16.30 tapaaminen PPY:n tiloissa, Hämeentie 64

klo 1718 noin 8 km:n juoksulenkki lähimaastossa kaikentasoisille juoksijoille

klo 1819 toiminnan ideointia ja keskustelua erilaisista liikkumismahdollisuuksista yhden vanhemman perheen arjessa

Keskusteluosuus pidetään Pienperheyhdistyksen tiloissa. Sen aikana tarjoamme osallistujille kevyen päivällisen (vegaanista, gluteenitonta ja pähkinätöntä). Voit myös tuoda omia eväitä. Muistathan ottaa mukaan juomapullon ja vaihtovaatetta. Tiloissa ei ole peseytymismahdollisuutta.

Ilmoittautumiset linkin kautta 16.5. mennessä

Lisätietoja: Laura Nousianen/YVPL, puh. 040 774 9660 tai tai laura.nousiainen@yvpl.fi