Kuntavaalit 2017

Vaalibussi kiertää varsinaisena vaalipäivänä 9.4. Helsingin lähiöt, joissa on eniten yhdistyksen jäseniä – tule kahville, jätä lapsesi vapaaehtoisten huomaan kun käyt äänestämässä. Aikataulu ja pysähdyspaikat

Pienperheyhdistys ry on mukana lastensuojelujärjestöjen kampanjassa

Kuntavaaleissa 9.4.2017 päätetään tärkeistä asioista. Kunnissa päätettävät asiat ovat arjen asioita – palveluita, toimivuutta, saatavuutta. Monet lapsiperheiden kannalta keskeiset palvelut jäävät sote-uudistuksenkin jälkeen kuntiin. Ei ole sama, kuka näistä asioista päättää. Lapsiperheiden palvelut eivät ole kuluja. Laadukkaat ja helposti saatavat peruspalvelut vähentävät korjaavia toimia ja kustannuksia myöhemmin.

Yhden vanhemman perheessä on saatava arki sujumaan yhden aikuisen voimin

Toimivat palvelut ja toimiva palvelujen sijainti mahdollistaa arjen sujumisen lasten lukumäärästä tai iästä riippumatta. Lähellä olevat laadukkaat palvelut ovat sitä tärkeämpiä, mitä vähemmän on aikuisresurssia lasta kohden perheessä.

Lastenhoito on edellytys yksin arkea luotsaavan vanhemman osallisuudelle ja osallistumiselle. Kuntien, järjestöjen, seurakuntien ja puolueiden tulisi nähdä lastenhoito esteettömyyskysymyksenä ja edistää omassa toiminnassaan kaikkien mahdollisuutta osallistumiseen ja vaikuttamiseen.

 

  • Toimivat palvelut, lasten harrastusmahdollisuudet omalla asuinalueella ja joustava varhaiskasvatus
  • Kotipalvelun saatavuus perhetilanteen sitä vaatiessa
  • Kaikille mahdollisuus osallistua. Lastenhoito järjestettävä

 

ÄÄNESTÄ TOIMIVAMPI ARKI YHDEN VANHEMMAN PERHEILLE!

 

VOIT OSALLISTUA JA VAIKUTTAA!

Tule mukaan perhekahviloihin ja yhdistyksen tilaisuuksiin. Pistäydy vaalikahvilassa tiistaisin klo 15 ja 19 välillä. Kerro, mitä haluaisit tehdä. Lue lisää, miten voit osallistua.

 

Oletko ehdokkaana kuntavaaleissa ja olet yksinhuoltaja? Tarjoamme tilaa blogikirjoituksellesi. Ota yhteyttä: kaisli.syrjanen(at)pienperhe.fi

LUE VIIMEISIN BLOGAUS: "Totaaliyhäriys ja jäätelövanhemmuus"