Vertaisryhmiä vanhemmille

30.9.2020

Syksyn aikana kokoontuvat vanhempien vertaisryhmät, joihin on helppo osallistua, kun lapsille on järjestetty omaa tekemistä. Teinien vanhemmat, leskiperheet ja sateenkaariperheet kokoontuvat syyskauden ajan. Liikuntatreffeissä keskitytään jooga- ja meditaatioharjoituksiin.

Teinien vanhempien vertaistapaamiset

Hei sinä, joka kasvatat teiniäsi tai useampia, yksin tai yhteishuoltajana! Tule mukaan rentoon kerran kuussa kokoontuvaan ryhmään saamaan ja antamaan vertaistukea. Mukana vapaaehtoiset vertaisohjaajat Pauliina ja Ulla. Kokoonnumme PPY Herttoniemessä tiistaisin 6.10., 3.11. ja 1.12. klo 17.30–19.30. Ei lastenhoitoa.

Huom! Lokakuun kertaan ilmoittaudu viim. su 4.10.

Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään viikkoa ennen tapaamista.

Leskiperheiden vertaistapaamiset

Leskiperheet kokoontuvat Herttoniemessä kerran kuussa keskiviikkoisin 21.10., 18.11. ja  16.12. Samanaikainen lastenhoito järjestetään etukäteen ilmoitetuille lapsille. Mukana ovat vapaaehtoiset vertaisohjaajat Paavo ja/tai Sari. Yhteistyössä Nuoret lesket ry.

Ilmoittaudu tästä viikkoa ennen tapaamista ja kerro samalla hoitoon jäävän lapsen nimi, ikä, ruokavalio ja mahdolliset erityistarpeet. Kullekin kerralle mahtuu noin 5–7 aikuista, jotta turvavälit toteutuvat tilassa.

Yhden vanhemman Sateenkaariperheiden tapaamiset

Tule tapaamaan muita yhden vanhemman sateenkaariperheellisiä rennon keskustelun ja pienen purtavan merkeissä lauantaisin 24.10., 14.11. ja 19.12.  klo 15–17. Lastenhoito järjestetty etukäteen ilmoitetuille lapsille.

Huom! Lokakuun tapaaminen la 24.10. pidetään Pienperheyhdistyksen tiloissa, Petter Wetterin tie 6, Herttoniemenranta. Marras- ja joulukuussa tapaamme Sateenkaariperheiden tiloissa, Hämeentie 29 (Kurvissa), 7 krs.

Ilmoittautumiset tästä viikkoa ennen tapaamista

Liikuntatreffit: Liikkeessä lepäävä keho, läsnäoleva mieli”

Jooga- ja meditaatioharjoituksia lauantaisin 24.10. alkaen

Tuntuuko siltä, että keho ja mieli kaipaavat rauhoittumista ja oman olotilan myötätuntoista kuuntelemista? Nämä tunnit ovat sinulle, joka kaipaat pysähtymistä ja palautumista. Sinun ei tarvitse osata mitään eikä pyrkiä mihinkään. Harjoittelemme pienessä ryhmässä ja turvallisesti. Tunneilla sinua opastaa Lotta Hautamäki, joka valmistuu keväällä kaksivuotisesta joogaopettajakoulutuksesta (RYT 500).  

Jooga- ja meditaatiolauantait klo 10–11: 24.10. ja 31.10., 14.11. ja 21.11. ja 5.12.

Jooga pidetään Herttoniemenrannan asukastalo Ankkurin liikuntasalissa (Paasivaarankatu 6)  ja sen omavastuuhinta on 10 €/5 krt. Samanaikainen lastenhoito järjestetään PPY:n tiloissa n. 500 m:n päässä. Lastenhoidosta (2 h) veloitamme 3 €/lauantai, ja se maksetaan etukäteen omavastuumaksun yhteydessä. 

Mukaan mahtuu 10 osallistujaa ja etusija on uusilla, jotka pystyvät sitoutumaan kaikkiin viiteen kertaan.

Ilmoittaudu tästä linkin kautta viimeistään 12.10. ja kerro myös hoitoon jäävän lapsen nimi ja kuinka monena kertana lapsi jää hoitoon.