Retkiä ja lastenhoitoa tenavatuvassa

17.8.2021

Lastenhoito antaa perheen ainoalle vanhemmalle omaa aikaa lauantaina 11.9. Pienperheyhdistys järjestää myös Herttoniemen toimipisteen työväenopiston kehonhuoltotuntien aikaan lastenhoidon, jotta pienten lasten yh-vanhemmatkin voivat osallistua tunneille torstai-iltaisin. Retkiä tehdään sekä Seikkailupuisto Korkeeseen että Espoon Pirttimäkeen. Ulkoiluseuraa voi myös toivoa pääkaupunkiseudulla.

Pieni poika kiipeilemässä.

Tenavatupa lauantaina 11.9. klo 14–17

Tarvitsetko hetken hengähdystauon ja omaa aikaa? Tuo lapsesi ulkoilulastenhoitoon Herttoniemenrantaan.

Lastenhoito alkaa Pienperheyhdistyksen toimiston (Petter Wetterin tie 6) sisäpihalta klo 14 ja siitä retkeillään yhdessä lähialueille lasten iät huomioiden. Koska tämä tenavatupa järjestetään pelkästään ulkona, hoito järjestetään säävarauksella. Lastenhoito on maksuton ja tarkoitettu 2–10-vuotiaille.

Noudatamme toiminnassamme ajankohtaisia koronarajoituksia, joten mukaan mahtuvien lasten määrä vahvistuu vasta ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittaudu tästä viimeistään 29.8. ja kerro ilmoittautuessasi lapsen nimi, ikä ja mahdolliset erityistarpeet. Muista perustella hoidon tarve. Ensikertalaiset ovat etusijalla.

Kehonhuoltotunnit Pienperheyhdistyksen lastenhoidolla torstai-iltaisin 

Työväenopisto järjestää  kaikille sopivan kehonhuoltotunnin Helsingin Herttoniemen toimipisteessään torstaisin 9.9.–2.12.  klo 17.45–18.45 (12 krt, 16 t). Ilmoittaudu siihen pikaisesti Työväenopiston linkin kautta. Opettajana on Kimmo Alakunnas. Kurssitunnus: H213993  Hinta: Syksy 36,00 € Paikka: Herttoniemen Silkkikutomo, Laivalahdenkatu 2 b A, 00810 Helsinki.

Kun olet maksanut kehonhuollon Työväenopistolle ja saanut paikastasi vahvistuksen, voit ilmoittaa 210-vuotiaan lapsesi Pienperheyhdistyksen lastenhoitoon erillisen linkin kautta (sekin löytyy Työväenopiston sivuilta). Koko syksyn lastenhoidosta maksat Pienperheyhdistykselle 20 €. Ilmoittautuminen lastenhoitoon on sitova, maksua emme palauta ilman useamman kerran kattavaa lääkärin- tai terveydenhoitajan todistusta, tai mikäli Työväenopisto siirtäisi koronatilanteen takia jumpista yli puolet verkkoon.

Kehonhuolto on avoin kaikille kiinnostuneille, lastenhoito vain yhden vanhemman perheille. HUOM! Lastenhoito järjestetään vain mikäli neljästä eri perheestä on lapsia hoidossa. Kehonhuollon peruutus- ja maksuehdot ovat työväenopiston omat, tutustu niihin Työväenopiston sivuilla.

Ilmoittautumislinkit ja lisätiedot löytyvät täältä:  https://ilmonet.fi/course/H213993

HUOM! Jos kurssia ei koronavirustilanteen vuoksi voida toteuttaa lähiopetuksena, on se mahdollista järjestää osin tai kokonaan etäopetuksena, jolloin kurssisisältö saattaa hieman muuttua. Tällöin opiskelijalla on oltava käytössään tietokone, tabletti tai älypuhelin, internetyhteys sekä sähköpostiosoite.<< (PPY järjestää lastenhoidon vain liveopetuksen ajaksi).

Retki seikkailupuisto Korkeeseen aikuisille ja 7–17-vuotiaille lapsille/nuorille

Lauantaina 11.9. klo 10–13 tehdään retki Mustikkamaalle, seikkailupuisto Korkeeseen. Retken omavastuuhinta on 10 €/hlö latvaradalle (aikuiset ja yli 120 cm pitkät) ja 5 €/hlö kantoradalle (90–140 cm pitkät, jotka osallistuvat vain lastenradalle). Mukaan mahtuu 20 hlöä. Etusija niillä perheillä, jotka eivät olleet Korkeen retkellä aiempina vuosina.

Sitovat ilmoittautumiset tästä viimeistään 25.8., ilmoita ilmoittautuessasi kaikkien mukaan tulevien lasten ikä ja pituus ja kerro mille radalla kukin osallistuu, ja osallistutko itse.

Sieniretki Espoon Pirttimäkeen lauantaina 11.9.

Tule mukaan yhteiselle sieniretkelle kouluikäisen lapsesi kanssa. Retki sopii myös aloittelijoille. Mukana on Uudenmaan Martoista Hanna Pikkarainen, joka tuntee sienet ja Pirttimäen metsät. Voit tulla paikalle omalla kyydillä, tai muutama mahtuu myös PPY pikkubussin kyytiin Helsingistä, jolloin lähtö on klo 10.15 (paikka tarkentuu myöhemmin). 

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 30.8. ja kerro mukaan tulevan lapsen nimi, ikä ja tarvitsetko kyytiä.


Perheulkoilua ja ulkoiluseuraa elo-syyskuussa pääkaupunkiseudulla

Mikäli toivot ulkoiluseuraa itsellesi tai lapsellesi & itsellesi, ilmoittaudu tästä

Löydä kotisivuilta: Tenavatuvat / Leirit, retket ja lomat